Yağ Yakan 4 Sürpriz Besin - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Yağ Yakan 4 Sürpriz Besin

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Yağ Yakan 4 Sürpriz Besin

Yağ yakmaya gelince, bütün besinler aynı şekilde etki göstermiyor. Hepimiz daha fazla sebze yemek, şekeri kesmek, fast food’dan kaçınmak gerektiğini biliyoruz.


Ama diyetinize ekleyeceğiniz şu sürpriz besinlerle kilo verme hızını artırabilirsiniz. Yağ yakımını hızlandırdıkları kanıtlanmış bu yiyecekleri, sağlıklı kilo verme progmanıza ekleyebilirsiniz. Tabi ki, eğer herhangi bir medikal sorun veya alerjiden şikayetçiyseniz doktorunuza danışın

Yağ Yakan 4 Sürpriz Besin
Yağ Yakan 4 Sürpriz Besin

1. Fındık, Ceviz, Badem
Harvard Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, günde 30 gram fındık, ceviz, badem gibi kuruyemiş yemek bel bölgesindeki yağlarda ayda 2,5 cm azalma sağlıyor. Harvard araştırmacıları ayrıca günde 30 gram kuruyemiş yiyenlerin vücutlarında daha az yağlanma olduğunu da keşfettiler. Tabi ki, tuzlu kuruyemişlerden kaçınmanız gerek.

 2. Balık ve Diğer Deniz Mahsülleri
Son araştırmalar, balık veya diğer deniz mahsüllerinden yediğinizde tokluk hissinin normalden 2 saat veya daha uzun sürdüğünü gösteriyor. Balık vücutta leptin denilen hormunun salgılanmasını artırıyor ve öğünler arasındaki açlık hissini bastırıyor.

3. Avokado
Zeytinyağında da bulunan omega 9 yağ asitleriyle dolu Avokado yağın enerjiye dönüşümünü artırıp, metabolizma hızını yükseltir.

4. Hindistan Cevizi

Orta zincirli trigliserit bakımından zengin olan hindistan cevizi karaciğer metabolizmasını %30’a kadar artırıyor. Ayrıca tokluk hissi yaratıyor. Hindistan cevizi ayrıca tiroid bezlerinin çalışmasına yardım ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder