Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir

kadınları etkilemenin yolları nelerdir Kadınları etkilemenin yolları konusunda en önemli şeyi öğrenmek istiyorsan, bu yazı seni direkt ilgilendiriyor demektir.

Dikkatli bir şekilde okumanı öneririm.

Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir
Kadınları Etkilemenin Yolları Nelerdir

Bir kadını etkileme konusunda bilmen gereken şey şudur:

Eğer çekingen bir erkeksen ve aynı zamanda da kadınları etkilemenin yollarını bilmiyorsan bu konuda başarılı olmana imkan yoktur.

Özellikle çekingenlik, pek çok erkeğin başarısız olmasına sebep olan bir özelliktir. Kadınlar çekingen erkeklerden, utangaç erkeklerden ETKİLENMEZLER. Onları çekici bulmazlar.

Hatta bazen adam yerine bile koymazlar.

Kadınları etkilemenin yollarından biri girişken olmaktır.

Erkek dediğin GİRİŞKEN olur, hiçbir şekilde ÇEKİNMEZ. Bir kadından çekinen bir erkek hayatta da başarılı olamaz, çünkü sadece kadınlardan değil pek çok şeyden çekinir.

Kadınlar bunu içgüdüsel olarak ANLARLAR ve çekingenlik yaptığında seni arzulamazlar, istemezler.

Bu yüzden de sevgili dostum, bir kadına karşı neredeyse hiçbir zaman çekingen davranmamalısın.

Biliyorum, bunu yapmak kolay değil. Sonuçta çekingenlik kendiliğinden hissettiğin bir şey, elinde değil. Ama bunu AŞMALISIN.

Arzularını sesini dinlemelisin ve sonuna kadar da ARZULARININ PEŞİNDEN GİTMELİSİN.

Kadınları Etkilemenin Yollarından En Önemlisi Özgüvenli Olmaktır
Çekingenliğin yanında kadınları etkilemenin yollarını bilmiyorsan bu konuda başarılı olamayacağını söylemiştim.

İşte kadınları etkilemenin yolları konusunda bilmen gereken en önemli şey şudur:

Bir kadına kendine güvenin olduğunu göstermelisin.

Kadın bunu; yaptığın şeylerden, konuşma tarzından, söylediğin şeylerden ve onun yanında nasıl davrandığına bakarak çok rahat anlayabilir.

Hem de ANINDA anlar ve senden etkilenip etkilenmediğine de anında karar verir. İlk izlenim önemli derler ya hani? İşte bir kadın seninle ilk tanıştığında kendine güvenin olmadığını düşünürse seninle ilgilenmez. Ve bu durumu daha sonra kurtarman neredeyse olanaksızdır.

İşte bu yüzden kendini geliştirmelisin. Kadınlar, onlarla daha ilk tanıştığın andan itibaren senin özgüvenli olduğunu görmeliler.

Sana, kadınları etkilemenin yollarıyla ilgili bu konuda harika bir örnek vereceğim ve demek istediğimi çok iyi anlayacaksın (aslında sana örnek olarak anlatacağım olay, bu yazının devamını şimdiki haliyle yazmama sebep oldu).

Dün akşam telefonda bir kız arkadaşımla konuşurken bana bir erkekten söz etti. Kendisinden hoşlanan ama inanılmaz özgüvensiz bir erkek…

Neden mi?

Anlatayım…

Kadının bana söylediği şey şuydu:

Dediğine göre kadının içinde bulunduğu organizasyona yeni katılmış biriydi ve kadınla sadece Facebook üzerinden iletişim kurmuştu. Kadın bu adamı organizasyonun İstanbul’da beş yıldızlı bir otelde düzenlediği bir seminere çağırmıştı.

Kadın, adamı özel olarak çağırmamıştı, adam kendini geliştirmek istiyorsa eğer zaten katılması gereken bir seminerdi ve kadın da onu bu yüzden çağırmıştı. “Gelsen iyi olur senin için” demişti.

Arkadaşımın dediğine göre adam seminerin olduğu gün kadını görmüş. Seminerden sonra kadın elbette arkadaşlarıyla grup halinde muhabbet ediyor.

Adam kadını uzaktan görmüş, ama yanına gitmeye çekinmiş. Kadının yanına gitmeye çekinmiş, çünkü arkadaşları varmış kadının yanında.

Bu yüzden de kadının telefonuna mesaj atmış ve yanında arkadaşları olduğunu için yanına gidemediğini söylemiş. Beş dakika sonra elbette kadın bunun yanına gelmiş.

Kadınla konuşmuşlar ayaküstü ve bu adam, kadına bir de kadının tuttuğu futbol takımının T-shirt’ü hediye etmiş.

Sonra da yanından ayrılmış.

Bu arada bu adam hem seminere hem de kadını görmeye İzmir’den İstanbul’a gitmiş!

İzmir’e döndükten sonra da kadına aşkını ilan etmiş ve elbette kadın onunla ilgilenmediğini söylemiş. Buna rağmen kadının aşkını ve ilgisini kazanmak için kadına altın bir kolye göndermiş hediye olarak.

Adam kadına pahallı bir hediye göndererek kadını etkileyebileceğini düşünmüş olmalı. Pek çok erkeğin yaptığı bir hatadır bu.

Kadınları etkilemenin yollarını bilen biri bu şekilde davranır mı? Elbette hayır…

Eğer bir kadın senin davranışlarından etkilenmediyse ona istediğin kadar hediyeler gönder, güzel şeyler söyle; bu şekilde davranarak onu duygusal olarak etkilemene, kadının seni arzulamasını sağlamana imkan yoktur.

Bu genelde OLANAKSIZDIR!

Adamın, kadınları etkilemenin yollarıyla ilgili en büyük hatası şuydu:

Kadının yanına gitmeye çekinmek.

Kendine güveninin sıfır olduğunu gösterir bu hareket. İnanılmaz iticidir, kadın içinden “Iyyyyyy” diye düşünür.

Gerisi; yani aşkını ilan etmek ve hediyeler göndermek de işe yaramaz… Ama asıl hata, en başta onun yanına gitmeye çekinmesidir.

Eğer kadınları etkilemenin yollarını çok iyi bir şekilde öğrenmek istiyorsan, ilk önce özgüvenin olduğunu karşındaki kadına göstermelisin…

Özgüvenin Olduğunu Nasıl Gösterirsin
Adamın yapması gereken şey şuydu:

Çekinmemeliydi ve kendine güveninin tam olduğunu göstermeliydi. Bunu başarmanın yolu arzularının peşinden gitmektir.

Kadınları etkilemenin yollarıyla ilgili bu özgüven olayı çok önemli, tekrar söylüyorum:

ARZULARININ PEŞİNDEN GİTMELİSİN. NE İSTİYORSAN ONU YAPMALISIN!

Başkaları, tanıdıkların, etraftaki insanlar ya da ilgilendiğin kadın ne düşünür acaba diye umursamamalısın. Çünkü eğer umursarsan kendini tutmaya başlarsın; isteklerini, hayallerini gerçekleştiremezsin ve bunun sonucunda da HAYATTA İSTEDİĞİN ŞEYLERİ ELDE EDEMEZSİN ve dilediğin gibi bir hayata ASLA SAHİP OLAMAZSIN.

Eğer kadınları etkilemenin yollarında ustalaşmak istiyorsan bu dediğimi asla aklından çıkarmamalısın. İkisi birbiriyle çok yakından bağlantılıdır.

Peki, kadınları etkilemenin yollarını dikkate aldığımızda, demin anlattığım olayda adam kadını etkilemek için NE YAPMALIYDI?

Kadının etkilenmesi için adamın yapması gereken şey tam olarak şuydu:

Seminerden sonra kadını arkadaşlarıyla birlikte gördüğünde direkt kadının yanına gitmeliydi. Kendini tanıtmalıydı, kadının arkadaşlarıyla tek tek tanışıp el sıkışmalıydı ve kadına şunu demeliydi:

“Sana ilginç bir şey göstereceğim (ya da anlatacağım) gelsene iki dakika.”

Sonra kadını biraz uzağa götürmeliydi ve muhabbete başlamalıydı. Sonra da kadınla beraber o anda dışarı çıkıp baş başa dışarıda görüşmeliydi. Eğer o an çıkamıyorsa kadının ne zaman müsait olduğunu öğrenmeliydi ve kadınla belli bir saat için buluşma ayarlamalıydı.

İçinden ne geliyorsa onu yapmalıydı.

Kıza sarılmak mı istiyor?

Sarılmalıydı.

Kızla öpüşmek mi istiyor?

O zaman öpüşmeliydi.

Arzularının peşinden gitmeliydi. Zaten arzularının peşinden gittiğinde kendiliğinden özgüvenli bir erkeğe dönüşürsün ve kadınlar da böyle erkeklere bayılırlar. Böyle erkekler kadınları etkilemenin yollarını çözmüş adamlardır.

İşte bir kadına özgüvenin olduğunu bu şekilde gösterirsin, hediyeler alarak değil. Kadınları etkilemenin yollarında ustalaşmak istiyorsan hediye türü şeylere odaklanmayı bırakmalısın. Girişken olup arzularının sesini dinlemeye ve içinden geldiği gibi davranmaya odaklanmalısın.

Aklından “özgüvensizliğimden ve reddedilme korkumdan kurtulmak istiyorum” diye geçiriyorsan ve bunun için de kadınları etkilemenin yollarını adam gibi öğrenmek istiyorsan o zaman ÇOK DOĞRU düşünüyorsun demektir!

Ne yazık ki, çoğu erkek kendilerine zaman ayırıp yatırım yapmıyor… Ve bu yüzden de hayatları boyunca istedikleri türde kadınları etkileyebilmek onlar için sadece bir HAYAL oluyor…

kadınları etkilemenin yolları nelerdirEskiden kadınlar konusunda ne yaptığını bilmeyen o erkeklerden biri de bendim. Şu anda istediği zaman istediği yerde kadınları etkileyebilen bir erkeğim.

Peki, neden onlar öyle ve ben böyleyim?

Onlarla benim aramda ne gibi bir fark var?

BEN ÖĞRENMEYE ZAMAN AYIRDIM.

Bütün bunları keşfetmek çok uzun vaktimi aldı. Keşfettiğim şeyleri bütün erkekler öğrenebilsin diye de yazıya dökmek için çok fazla zaman, çaba ve enerji harcadım.

Seni şahsen çalışmalarıma göz atmaya davet ediyorum. Benim keşfetmek için YILLARIMI alan bilgileri sen sadece saatler içerisinde öğrenebilirsin… Bunu kendi evinin rahatlığında ve gizliliğinde yapabilirsin.

“Her Ay Farklı Kızlarla Görüş” adlı eKitabım, öğrettiğim her şeyin TEMELİNİ oluşturuyor…

Kadınları etkilemenin yollarını öğrenmek isteyen her erkek için “mutlaka okunması gereken” bir kaynak. Bu kaynağı dijital olarak 5 dakika içinde indirip okumaya başlayabilirsin…

Bir kadını baştan çıkarmanın 10 kolay yolu
AAAPerşembe, 24 Nisan 2014 - 11:50
“Bir erkeği baştan çıkarmak hep daha kolaydır” derler. Halbuki bir kadını baştan çıkarmak da hiç zor değildir. Birkaç ufak manevrayla karşındaki kadını delirtebilir hatta ilk hareketi onun yapmasını veya üzerine atlamasını sağlayabilirsin.

İşte sana yapabileceğin ve işe yarayacak öneriler...

Kulağına fısılda

Yan yana geldiğinizde yavaşça kulağına doğru eğil, ellerinle saçlarını kulağının arkasına doğru at ve ona fısılda. Bir anda ona böyle yaklaşman zaten kalbinin yeterince hızlı atmasını sağlayacak. Hele bir de kulağına “Seni düşünmeden duramıyorum” gibi hem romantik hem seksi bir şey söylersen nefesinin sıcaklığıyla beraber heyecan kat sayısı artacak!

Romantik planlar yap

Klişe gibi mi geliyor? İnan bana hiç değil! En son ne zaman güneşin batışını izlemek için birinin ona program yaptığını hatırlamıyordur bile! Onu illa en lüks lokantalara götürmek zorunda değilsin. Uzun zamandır evli bir karı kocanın işlettiği küçük bir restorana gidip ona aşklarının hikayesini anlatabilirsin. Ya da onun için mum ışığında bir sofrayı kendi ellerinle hazırlayabilirsin. Unutma kadınlar romantizme açtır!

Onu şaşırt

Planlar güzeldir ama şaşırmak daha güzeldir. Şehir içinde ya da yakın uzaklar diyebileceğimiz bir yerde rezervasyon yaptır. Onun bedenine uygun aldığın bir elbise, bir gecelik ve bir çift iç çamaşırını ufak bir çantaya koy. İş çıkışında onu karşıla. Kapısını aç. Ve bugün onun için her şeyi düşündüğünü hissettir. Tam her şey yeterince sürprizmiş gibi hissettiğinde ufak bir sürpriz daha yap. Mesela gittiğiniz yerde ona özel bir pasta ile karşılaşsın. Eğer bir oda tuttuysa içi mum ışıkları ve gül yapraklarıyla donatılmış olsun. Ondan sonra o senin kollarına atlayacaktır zaten!

Centilmenlik seksidir

Günümüzde öyle fazla centilmen kalmadı. Sen o eksiği tamamla. Kapısını aç, tuvalete gitmek istediğinde eşlik et, masaya geldiğinizde önce onun oturmasına yardım et. Elinde ağır bir şeyler varsa (bilgisayar veya alışveriş torbaları gibi) taşımasına yardım et. 

Daha önce hiç öpüşmediyseniz hemen dudaklarına yapışma

O en romantik anda, tam da onu dudaklarından öpeceğini sandığında parmaklarınla onun dudaklarına dokun. Gözlerini dudaklarından ayırma. O senin birazdan onu öpeceğini düşünüp heyecanlanırken sadece dudağının kenarına bir öpücük kondur. Bu onu delirtecek, seni öpmeyi daha çok istemesini sağlayacaktır. 

Daha önce öpüştüyseniz dudaklardan başka yerleri öpme vakti

Bir kadını sadece ufak öpücüklerle deliye döndürebilirsin, yeter ki neresinden öpeceğini iyi bil. Örneğin ellerini öpmeyi dene. Ama öyle anneannenin ellerini öper gibi değil. Avucunun içini, bileklerini öp. Eğer omuzları açık bir şey varsa üstünde, ona sarıldığında omuzlarını öp. Kollarının iç tarafını veya kulağının arkasını da deneyebilirsin. Yalnız bir şeye dikkat et, öpücüklerin kuru ve içten olsun. Dudaklarını hissetsin...

 Sonuna kadar gitme

Bırak daha fazlasını o istesin. Hala istekliyken veya ateşliyken kendini geri çek. Sevgi ve ihtiras dolu bir bakış at. Onu yanağından öp ve gitmen gerektiğini söyle. Bırak seni kalmaya ikna etsin ya da sen gittikten sonra dahi seni düşünmeye devam etsin!

Ona yemek yap

Mutfaktaki erkek seksi erkektir. Onu bir akşam yemeğe çağır. Ama geceye yatakta başlama fikrini aklından çıkar. O geldiğinde her şey hazır olmasın. Hala mutfakta ol. Yemekleri kendin yaptığını görsün. Ona bir bardak şarap ver ve mutfağa davet et. Sen hazırlıklarını tamamlarken seni izlemesine izin ver. O sırada aksiyonların yemekle ilgili olsun ama cümlelerin olmasın. Başka bir konu aç ve mümkünse onu güldür! Sen yemekle ilgilenirken o seninle ilgilenecek, hiç merak etme!

Gözlerinle konuş

Her şeyden önce gözlerinin içine bak. Gerçekten bak ama! Sevgiyle, ihtirasla bak! O konuşurken dudaklarına kaydır gözlerini. Sanki onu öpmek için sabırsızlanıyormuş gibi bak birkaç saniye dudaklarına sonra gözlerini tekrar gözlerine çevir. Ona öyle bak ki gözlerin hem “Seni seviyorum” desin hem de “Seni öpmek için sabırsızlanıyorum!” Bakışların ona bu mesajı verdikten sonra o da aynı şeyleri düşünmeye başlayacak emin ol!

Tüm bunları yapmana rağmen karşındaki kadın senden kaçıyor, seninle yalnız kalmak istemiyor ve sen ona dokunduğunda irkiliyorsa bil ki o senin için yanlış kişi. Daha fazla şansını zorlama ve senden gerçekten hoşlanan biriyle dene bunları. İnan bana faydasını görmemen imkansız!

El ele tutuşurken ellerine ve bileklerine dokun

Yumuşak ve yavaş dokunuşlarla ellerinin ve bileklerinin etrafında dolaş. Öyle sırılsıklam sımsıkı terlemiş eller onu baştan çıkarmayacaktır. O yüzden ellerini tutabildiysen yapışıp kalma. Parmaklarını ellerinde dolaştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder