French oje nasıl uygulanır? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 08, 2018

French oje nasıl uygulanır?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

French oje nasıl uygulanır?

Bir kadın için estetik bakımında en önemli unsurlardan biri kuşkusuz ki hem el bakımı hem de ayak bakımıdır. Bu bakımın yapılması için de zaman mevsim fark etmeden her daim manikür de pedikür de aksattırılmadan yaptırılmalıdır.


Tabi bu bakımların ardından hem daha güzel görüntüler hem de daha dikkat çekici görünüm için tırnaklara oje sürülmesi de sıklıkla tercih edilmektedir. Bu süreçlerde kadınlardan bazıları rengarenk çeşit çeşit renklerdeki ojeleri tırnaklarına sürmeyi tercih ederlerken bazı kadınlar da tek renk detaysız oje türünü tercih etmektedirler.

French oje nasıl uygulanır?
French oje nasıl uygulanır?

Bahsedilen detaysız oje türü French oje sürümüdür. “French manicure” olarak geçen bu ojenin sürümü, genellikle kuaförlerde yapılan bakımlardan sonra yapılsa da bazı kadınlar kabiliyetlerine uygun olarak bu French oje uygulamasını evlerinde de yapabilmektelerdir.

French oje nasıl yapılmalıdır?
Öncelikle internet üzerinden, kozmetikçilerden ya da eczanelerden alacağınız hazır French oje sürümüne özel manikür setlerinden almanız gerekmektedir. Bu setlerin içeriğinde yer alan ve tırnak ucuna yerleştirilen şeritler sayesinde evde yapılan uygulamada daha düz çizgiler elde edilebilmesi mümkün olmaktadır. Bunun yanında bir koyu ton beyaz ojeye, bir de açık ton beyaz ojeye ihtiyacınız olacaktır.

Ilık suda ellerinizi 1o dakika kadar beklettikten sonra tırnak diplerinizdeki etleri itekleyerek ardından tırnağınızı kendi isteğinize göre törpüleyin

Koyu renk beyazlıktaki ojeyi tırnak uçlarına şerit halinde geçerek kurumasını bekleyin. Kuruduğundan emin olduktan sonra da açık renkteki ojeyi cila gibi geçerek French ojenizi tamamlamanız mümkün olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder