Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 08, 2018

Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?

İdeal kadının tanımı erkekten erkeğe değişmektedir. Ancak erkeklerin çoğu için ideal kadında bulunması gereken bazı ortak özellikler vardır. Bu yazımızda sizlere erkeklerin kadınlardan aradığı bazı temel özelliklerden bahsedeceğiz.


Erkeklere göre ideal kadın nasıl olmalı
1. Karakter sahibi olmak

Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?
Erkekler Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?

Güzel olmak yalnızca dış görünüşle alakalı bir durum değildir, bilakis yaptığınız ve düşündüğünüz her şeyin güzel olması gerekir. Birçok güzel görünüşlü kadın itici davranışlarda bulunduğu için erkekler tarafından çirkin bulunabilir. 

Erkekler kadınların dış görünümlerine gösterdiği özeni davranışlarına da göstermelerini isterler. Ki bu durum kadınlar için de geçerlidir. Sonuçta güzel/yakışıklı görünüp kaba davranışlar sergileyen biriyle kimse bir ilişki yaşamak istemez.

Karakter sahibi olmak yalnızca iç güzellikten de ibaret değildir. Kadınların kendileri olmaktan çekinmemeleri, bir başkası gibi davranmamaları erkeklerin gözünde bir artıdır çünkü erkekler doğal kadınları çekici bulur.

2. Mizahtan anlamak

Nasıl kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırsa erkekler de kendilerini güldüren kadınlardan hoşlanır. İlk buluşmada fazla ciddi davranmak, hayatta mizaha hiç yer bırakmamak erkeklerin gözünde olumsuz bir intiba bırakacaktır.

Erkekler de kadınlar da birlikte oldukları insanla eğlenebilmek, iyi vakit geçirebilmek ister ve bu da kahkaha olmadan pek mümkün değildir. Bu yüzden mizah sahibi olmak ve esprili olmak iki taraf için de olumlu bir özelliktir.

3. Anlayışlı ve şefkatli olmak

Bu özellik tüm insan ilişkileri için geçerlidir. İster kadın olun ister erkek olun, hayatınızın her alanında istediğinizin olması mümkün değil. Bir noktada orta yol bulmak ve ılımlı davranmak zorunda kalırsınız, aksi takdirde insanlarla ilişki kurmakta büyük sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Her zaman olmasa da ara sıra alttan almak, mazur görmek sağlıklı bir ilişki için olmazsa olmazdır.

Şefkatli, destekleyici ve cesaretlendirici biri olmak partnerinizle aranızda güçlü bir bağ kurulmasını sağlayacaktır. Hayat mücadelelerle doludur ve bu mücadelelere sevdiği insanla birlikte göğüs germek her iki taraf için de huzur veren bir durumdur. Unutmayın ki erkekler de ağlar ve üzgünken başlarını yaslayacakları bir omuz ararlar, şefkatli kadınlar ise erkeklerin gözünde bu sebeple bir adım öndedir.

SophieAndersonTakethefairfaceofWoman

4. Nazik ve kibar olmak

İnsanlara karşı nazik olmak, güler yüzlü, sevecen, düşünceli ve kibar davranmak hangi cinsten olursanız olun sizi her zaman bir adım öne çıkaracaktır. Hemen hemen herkes nazik insanları sever ve daha cazip bulur. Kibar insanlar etraflarına yaydıkları pozitif enerki sayesinde de hemen diğer insanları etkileyebilirler. Erkekler kibar kadınları daha hoş bulduklarını sık sık dile getirirler.

5. Zeki olmak

Zekasıyla öne çıkan kadınlar aslında çoğu erkek tarafından cazip bulunur. Erkekler kadınların kendilerine zekalarıyla meydan okumalarından hoşlanır. Yalnızca güzel olmak başlı başına yeterli bir özellik değildir, bir kadın konuşmaya başladığı zaman da ilgiyi canlı tutup karşısındakini heyecanlandırabilmelidir. Aynı durum erkekler için de geçerlidir.

6. Bağımsız olmak, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek

Maddi manevi başkasına muhtaç olmadan yaşamak herkes tarafından gıpta edilen bir özelliktir. Kendi ayaklarının üzerinde duran, güçlü ve bağımsız kadınlar bazı erkekler tarafından tehdit olarak algılansa da genellikle erkekler tarafından çekici bulunur. Erkeklerin büyük kısmı ilişkilerde ortak sorumluluk almak, başkalarının yükünü taşımak zorunda kalmamak ister. Aynı durum kadınlar için de geçerlidir. İlişkide dengeyi sağlamak için iki tarafın da bağımsız olması ve karşılarındaki insana kişisel alan bırakması gerekir. Duygusal olarak da karşısındaki erkeğe muhtaç hissetmeyen, sevdiği insanın dışında da arkadaşları, yakınları olup onlarla zaman geçiren, karşısındaki insanı bulantmayan kadınlar erkeklerin genellikle daha çok ilgisini çeker.

7. Kendine güvenmek

Özgüven sahibi olmak, kendine güvenmek kadınları da erkekleri de çekici kılan detayların başında gelir. İnsanın kendine değer vermesi, kendine güvenmesi karizma ile doğrudan ilişkilidir. Birçok insan özgüvensiz, silik karaktere sahip kimseleri itici bulur ya da onlara hiç ilgi duymaz. Bu yüzden kendine güvenen kadınlar erkeklerin gözünde hep bir adım öndedir.

8. Duygusal olgunluğa ulaşmış olmak

Duygusal olarak olgunlaşmış bir kadın karşısındaki erkeğe huzur verdiği için erkeklerin gözünde daha çekicidir. Hisleri için karşısındakini yargılamayan, sürekli eleştiri ve suçlamalarla yaklaşmayan, kendi hislerini saklamaktan çekinmeyen, anlayış sahibi ve dürüst bireyler, cinsiyetleri fark etmeksizin, her zaman daha cazip partnerlerdir. Kimse bir ilişkide ruhen yorulmayı ve yıpranmayı istemez. Duygularıyla nasıl başa çıkabileceğini bilen, huzur dolu kadınlar erkekler için son derece çekicidir ve erkekler böyle kadınlara büyük saygı duymaktadır.

9. Azimli ve hırslı olmak

Destekleyici ve cesaretlendirici bir partner olmanın yanında kadınların kendi hayatları konusunda da ipleri eline almaları, hayalleri ve idealleri için savaşmaları, çaba göstermeleri onları çok daha çekici kılmaktadır. Gelecekten ne istediğini bilen, sağlam adımlarla hayallerinin peşinden giden olgun bir kadın son derece yüksek bir karizmaya sahiptir ve erkeklerin gözünde saygı duyulacak bir partnerdir.

10. Fedakar ve özverili olmak

İlişkide her şeyini ortaya koyan, karşısındaki insanın mutluluğuna önem veren, onun için bir şeyler yapmaya çalışan insanlar herkes için daha cazip partnerlerdir. İster kadın olun ister erkek, karşınızdaki insana özverili davranmanız, yeri geldiğinde onun için çabalamanız, partnerinize onu ne kadar önemsediğinizi, ona ne kadar değer verdiğinizi gösterir ve bu çok hoşlanılan bir özelliktir. Sonuçta hayat müşterektir.

Aynı zamanda sürekli karşısındakinden bir şey beklemek itici bir durumdur. Yaygın kanı ilişkide sürekli erkeklerin hesap ödemesi, bir şeyleri teklif etmesi ya da sorumluluk alması yönünde olsa da erkekler omuzlarından bu yükü az da olsa hafifleten kadınlara karşı daha çok ilgi duyar. Partnerinizin omuzlarındaki yükü kaldırmak ve ona destek olmak sizi her zaman bir adım öne taşır. Örneğin arada bir hesabı ödemek ilişkinizde dengenin sağlanmasına yardımcı olabilir.

11. Ortak değerlere sahip olmak

Hemen hemen her insan karşısındakiyle ortak değerlere sahip olmayı önemli bulur. Aynı şeylere değer vermek, aynı şeylere inanmak, insanlara aynı şekilde davranmak ilişkide tarafları birbirine yaklaştıran özelliklerdir. Erkekler karşılarındaki kadınlardan ne kadar etkilenmiş olurlarsa olsunlar farklı değer yargılarına sahip oldukları durumda onlardan uzaklaşabilirler, bu durum kadınlar için de geçerlidir. Bu sebeple ortak değer yargılarını paylaşmak kadınları çekici kılabilir.

12. Güzel ve bakımlı görünmek

Her erkek farklı görünüme sahip kadınlardan hoşlanır, kimi sarışın ve uzun boylu kadınlardan hoşlanırken kimi esmer, kızıl tenli vb. kadınlardan, minyon kadınlardan hoşlanabilir. Bu konuda belli bir yargı yapmak mümkün değildir.

Ancak kişisel hijyenine dikkat etmek (sık sık duş almak, tırnak bakımlarını yapmak, dişleri sık fırçalamak, güzel kokmak, yumuşak ve bakımlı saçlara sahip olmak vb.) ve bakımlı olmak kadınları her zaman daha çekici kılar.

13. Arkadaş canlısı ve sosyal olmak

Erkekler partnerlerini arkadaş ortamlarına sokmayı, onları kendi arkadaşları ile tanıştırmayı genellikle sever. Arkadaşlarına karşı nasıl davranacaklarını bilmedikleri ve bu durumdan çekindikleri bir kadınla birlikte olmak ise uzun vadede problemli bir duruma dönüşeceğinden sosyal ve sıcakkanlı kadınlara daha çok ilgi beslerler. Aynı şekilde sevdikleri kadının ailesiyle de anlaşabilmesi erkekler için önemli bir noktadır. Sonuçta insan sosyal bir canlıdır ve asosyallik partnerinizi sizden soğutabilir.

14. Sevgi dolu ve ilgili olmak

Sevgisini göstermekten çekinmeyen, yalnızca sözlerle değil yaptıklarıyla da sevgisini ispatlayabilen kadınlar erkekler için son derece çekicidir. Nasıl kadınlar partnerleri tarafından ilgi görmek, sevildiğini görmek isterse erkekler de aynı şeylere ihtiyaç duyabilmektedir. Bu yüzden partnerine karşı ilgili, ilgisini ve sevgisini fiziksel temas ve sözlü temas ile göstermekten kaçınmayan, sık sık sarılıp, el tutuşan sevgi dolu bir birey olmak ilişkilerde sizi vazgeçilmez kılabilir. Her canlı sevildiğini bilmek ister.

Erkeklerin kadınlarda beğendiği fizik tipi
Her ne kadar erkeklerin zayıf, uzun boylu, 90-60-90 vücut ölçülerine sahip, sarışın, küçük burunlu, büyük göğüslü vs. kadınlardan hoşlandığına dair yaygın bir görüş olsa da bu erkekten erkeğe değişmektedir. Herkesin hoşlandığı özellikler farklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder