Ayrılık Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarım? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 04, 2018

Ayrılık Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarım?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ayrılık Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarım?

Birine tutunmak, onu bırakmamak cesur bir davranıştır. Ama sizin için doğru olan şey, gitmesine izin vermek ve hayata devam etmek olabilir. Hem bu sizi daha mutlu ve daha güçlü yapacaktır. Şu 10 ayrılık işareti daha sağlıklı bir karar vermenize yardımcı olabilir:


1. Karşınızdaki Kişi Sizden Başka Biri Olmanızı İstiyorsa
Başka biri için kim olduğunuzu değiştirmeyin. Kendinizi kaybetmektense başkasını kaybetmek çok daha akıllıcadır. Çünkü kırık bir kalbi onarmak, parçalanmış bir kimliği bir araya getirmekten daha kolaydır. Çünkü eskiden başkasının olduğu boş bir yeri doldurmak, eskiden içinde sizin olduğunuz boşluğu doldurmaktan daha kolaydır.

Ayrılık Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarım?
Ayrılık Zamanının Geldiğini Nasıl Anlarım?

2. Karşınızdaki Kişinin Hareketleri Sözlerinden Farklıysa
Eğer sevgiliniz sürekli olarak tutarsızsa, hareketleri sözleriyle eşleşmiyorsa, onu bırakmanın zamanı gelmiştir. Kötü bir arkadaşlıktansa yalnız olmak her zaman daha iyidir. Gerçek arkadaşlık kalpte verilen bir sözdür. Sessiz, yazılmamış, mesafelerin kıramadığı ve zamanın değiştiremeyeceği bir söz. İnsanların ne söylediğine değil, ne yaptığına bakın. Gerçek arkadaşlarınız zamanla kendilerini ortaya çıkaracaklardır.

3. Karşınızdaki Kişiyi Kendinizi Sevmeye Zorluyorsanız
Hiç kimseyi bizi sevsin diye zorlayamayız. Ayrılmak istediğinde kimseye yalvarmamalıyız. Aşkın üzerinden durduğu temel özgürlüktür. Bununla birlikte, aşkın sonu hayatın da sonu değildir. Aşk bir nedenle gidebilir, ama bir ders vermeden kesinlikle gitmez. Eğer sizi gerçekten sevseydi, bundan şüphe etmenize neden olmazdı. Herhangi biri hayatına girip, sizi ne kadar çok sevdiğinden bahsedebilir ama birinin hayatınızda kalıp, özel olduğunu göstermesi zaman alır. Bazen doğru insanı bulmak için çok zaman geçebilir, ama doğru insan her zaman beklemeye değer.

4. Eğer İlişki Tamamen Fiziksel Çekime Dayanıyorsa
Güzel olmak kaç insanın size baktığından daha fazlasıdır. Bu ne içiniz yaşadığınız hakkındadır. Sizi tanımlayan şey hakkındadır. Kalbinizin derinliği ve sizi eşsiz yapan şey hakkındadır. Kendiniz olmak ve hayatınızı dürüstçe yaşamak hakkındadır. Sizi siz yapan küçük detaylar hakkındadır.

Sadece güzel bir yüzünüz veya vücudunuz var diye sizden hoşlananlar, sonsuza dek yanınızda durmazlar. Ama kalbinizin ne kadar güzel olduğunu görenler, işte onlar, hep sizinle olacaktır.

 5. Karşınızdaki Kişi Sürekli Güveninizi Kırıyorsa
Aşk birine sizi incitme şansı vermek ama incitmeyeceğine dair güvenmektir. Bir insana tamamen güvedndiğinizde iki sonuçtan birini alırsınız: bir hayat ARKADAŞI veya bir hayat DERSİ. Ya bu kişinin sizi önemsediğini anlarsınız, ya da bu gibi insanları ayıklama şansına eriştiren bir tecrübeye sahip olursunuz. Sonunda kimlerin sahte, kimlerin gerçek olduğunu anlarsınız. Bana güvenin, bazıları sizi tamamen şaşırtacak…

6. Karşınızdaki Kişi Değerinizi Görmezden Geliyorsa
Değerinizi bilin. Size saygı duymayan birine kendinizi verdiğinizde, ruhunuzu bir daha geri alamamak üzere hapsetmiş olursunuz. Bu noktada kovalamacayı bırakmanız çok önemli. Eğer biri sizi hayatınızda istiyorsa, sizi oraya koymanın bir yolunu bulacaktır. Birinin gitmesine izin vermenin, tutmaktan daha zor olduğunu düşünürüz. Ta ki gerçekten yapana kadar. O zaman da kendimize sorarız: “Neden daha önce yapmadım?” diye.

7. Aklınızdan Geçenleri Söyleyemiyorsanız
Bazen bir tartışma ilişkiyi kurtarır ve bazen sessizlik yok eder. Kalbinizdeki anlatın ki, pişman olmayın. Hayat başkalarını mutlu etmek değildir. Hayat dürüst olmak, mutluluğunuzu ve acınızı başkalarıyla paylaşmaktır.

8. Sürekli Olarak Mutluluğunuzu Feda Ediyorsanız
Eğer elinizdekilerden fazlasını başkasına veriyorsanız, mutsuz olmaya mahkumsunuz. Bir hedabı ne zaman kapatacağınız bilin. Yalnız olmak, öz saygınızı ve mutluluğunuzu sürekli feda ettiğiniz bir ilişkiden iyidir.

9. Başkası İçin Hayallerinizden Vazgeçiyorsanız
Hayallerinizi bir kenara bırakmanızı kimse size söyleyemez. Yapacağınız en iyi şey kalbinizi dinlemek. Risk alın. Şanslar değerlendirilmeli, yanlışlar yapılmalı, dersler öğrenilmeli. Zor bir yokul olabilir ama zirveye ulaştığınızda, değdiğini göreceksiniz.

10. Hala Bırakamıyorsanız

Sonunda kalp acısından kurtulacak, neden ağladığınızı, neyin acıttığını unutacaksınız. Sonunda mutluluğun ve özgürlüğün sırrının kontrol veya intikam olmadığını göreceksiniz. En önemli olanın ilk değil, son bölüm olduğunu anlayacaksınız. Kendinizi özgür bırakın ve yeni olasılıklar zihninizi açın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder