Günümüz Dünyayı Anlatan Kompozisyon - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mart 10, 2018

Günümüz Dünyayı Anlatan Kompozisyon

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Günümüz Dünyayı Anlatan Kompozisyon

Dünya çok değişti. İnanın insanları tanıyamıyorum artık. Öyle bir hale gelmişler ki içlerinde ne dostluk kalmış ne de komşuluk! Para için birbirini öldürenlere ne demeli? Çevreye zarar verenlerse çabası. Teknolojinin iyi yanları olduğu gibi kötü yanları da var.


En kötüsü ise çevreye zarar verilmesi ve buna kimsenin aldırış etmemesi. Eminim benim gibi düşünen çok az kişi bulunuyor bu dünyada.

Günümüz Dünyayı Anlatan Kompozisyon
Günümüz Dünyayı Anlatan Kompozisyon

Peki ya eski dönemlere dönelim, bir düşünün ortam tamamen doğal. O zaman televizyonun yerini mis gibi doğa kokusu ve sevdikleriyle zaman geçirmek alıyordu. 

Bazen sıkıcı olsa da yaşamaya devam ediyorlardı. En azından bulutları şimdiki gibi karanlık bir renk almıyor, bembeyaz parlıyordu. Dediğim gibi hepsi geçmişte kaldı. Şimdi denizler çöple dolup, hayvan nesilleri tüketiliyor. İnsanlar deodorant kullanmaktan kendi kokularını unutmuşlar. Böyle devam ederse ozon deliği daha da büyüyecek ve o zaman ülkemizle beraber dünya da yok olmaya mahkum kalacak.

İnsanoğlu bunun farkına varıp önlemlerini almazsa bu durumun kurtuluşu olmayacak. İnsanlar hiç mi gelecek nesli düşünmüyor? Hadi kardeşler gerçeği görmek istemeyen gözlerimizi açalım ve şöyle bir halimize bakalım. O zaman da aynı şeyleri düşünebilecek misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder