Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli İle İlgili Kompozisyon - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 24, 2018

Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli İle İlgili Kompozisyon

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli İle İlgili Kompozisyon 

İnsanlar, bulundukları ortalama, çeşitli aşamalardan geçerek gelebilmişlerdir Başarıya veya üst seviyelere, zorluk ve sıkıntılar aşılarak ulaşılır. Her ne şekil veya ortamda, ulaşılan başarılar, hiçbir zaman kalıcı değildir


Temel olan, bu çizginin devamlı ve istikrarlı bir şekilde sürmesidir. İleriyi görmek, olabilecek şeyleri tahminde bulunmak, onlara göre hesaplar yapmak mümkün olamaz. Hayatın ne zaman ve ne şekilde karşımıza neleri çıkaracağını, önceden bilemeyiz. Bugün için varlıklı olanın, gelecekte büyük sıkıntılara düşmeyeceğini kimse garanti edemez. 

Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli İle İlgili Kompozisyon
Ne Oldum Dememeli, Ne Olacağım Demeli İle İlgili Kompozisyon 

İşleri iyi gitmeyebilir, sağlık sorunları olabilir. Tahmin edilemeyen talihsizlikler yaşanabilir. Hayatta her şeyin olması ihtimali, göz ardı edilemez bir gerçektir Geçmişte zengin olan birinin, kumar tutkusu ile bütün servetini kaybettiğini, fabrikası olanın çöpten ekmek aradığını zamanla basından ve televizyonlardan izlemekteyiz. Bunları birer ibret olarak değerlendirmek, bu tür yanlışlara düşmemek açısından önem teşkil etmektedir. 

Geldiğimiz noktaya zaten ulaşmış durumdayız Bu durumu değerlendirirken geçmişi ve o andaki durumu değil, ilerisini düşünüp ne olacağı konusunda önlemlerin alınmasını hesaplamaktır. Önemli olan geçmiş ve bugün değil, gelecektir. 

Kendimizi geleceğe göre hazırlarsak, bu bizim açımızdan daha önemsenecek bir avantaj sağlar Geleceğe hazırlıklı olmak, geçmişle öğrenmekten her zaman daha önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder