İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 03, 2018

İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor 

2018 Dünya Kupası elçiliği ve Fitness modelliği yapan Rus güzel Anastasia Gizerskaya, Instagram'da 584 bin işi tarafından takip ediliyor 

İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor
 
İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor
İşte Dünya Kupası elçisi! Nefesleri kesiyor 

2018 Dünya Kupası elçiliği ve Fitness modelliği yapan Rus güzel, sosyal medyanın yeni fenomeni oldu! Instagram'da tam 600 bin kişi tarafından takip edilen Anastasia'nın ortaya çıkan fotoğraflarına kimse inanamıyor!

Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Futbol Şampiyonası'nın sembolü olan kupanın turunun ilk durağı Soçi şehri olacak. Soçi Belediyesi Basın Servisi'nden yapılan açıklamada, turnuva kupasının 21 Kasım'da Soçi'ye ulaşacağı ve 26 Kasım'a kadar şehrin merkezi Bayrak Meydanı'nda sergileneceği belirtildi.

The star atop the Vodovzvodnaya Tower of the Moscow Kremlin. Right: the Grand Kremlin Palace, and the Church of St. John Climacus the Ivan the Great Bell Tower

© SPUTNİK/ ALEXEY DRUZGİNİN/ANTON DENİSOV/RUSSİAN PRESİDENTİAL PRESS OFFİCE

FIFA Dünya Kupası ana bilgi merkezi, Kremlin'in karşısındaki Zaryadye Parkı'nda açılacak

Açıklamada, ‘2018 Dünya Futbol Şampiyonası'nın resmi kupasını karşılama töreni 21 Kasım'da Skaypark Soçi EğlenceParkı'nda bölge yetkilileri, 2018 Dünya Kupası'nın elçileri, FIFA ve Coca-Cola şirketinin Rusya'daki temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. Karşılama törenine davetli olan bölgedeki spor okullarının yüzlerce öğrencisine de Dünya Kupası'nın sembolüyle fotoğraf çektirme imkanı sağlanacak' ifadelerine yer verildi. Turnuva kupasının Soçi'ye ulaşması nedeniyle şehirde çeşitli spor etkinliklerinin de düzenleneceği belirtildi.

2018 Dünya Kupası, 14 Haziran — 15 Temmuz tarihlerinde Rusya'nın 11 farklı kentinde düzenlenecek: Moskova, Kaliningrad, St. Petersburg, Volgograd, Kazan, Nijniy Novgorod, Samara, Saransk, Rostov-na-Donu, Soçi ve Yekaterinburg. Turnuvanın açılış ve kapanış maçları, Moskova'daki Lujniki Stadyumu'nda oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder