Emek ile ilgili Kompozisyon - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 24, 2018

Emek ile ilgili Kompozisyon

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Emek ile ilgili Kompozisyon 

Hayat sorunlarla doludur. Önemli olan bu sorunların karşısında tıpkı demirden bir kale gibi sağlam ve güçlü durabilmektir. Tıpkı çıkmaz bir yola girdiğimiz zaman, o yolun sonunu bulmak gibi Sorunlar karşısında hangimiz çözüm yollarına odaklanıyoruz?


Olan oldu söyleyip geçenler çok ya da sorunun ve çözümün ne olduğunu anlamayarak başarının ardından gitmeyenler, hayatın zorluklarını aşamayanlar Hâlbuki başarıya emek harcayarak, alın teri dökerek ulaşmak, sorunun çözüme ulaşmasından daha zevklidir. Bunların hiçbirini yapmayanlar da bu hayatta kaybedenlerdir. Kaybedenlerin içinde olmayı kim ister ki? 

Emek ile ilgili Kompozisyon
Emek ile ilgili Kompozisyon

O zaman sorunları kendi haline değil, çözümüne ulaşmış bir halde bırakmalıyız. İşte o an şöyle bir kendinize bakın, zorlukları ve sorunları aşmış bambaşka bir insan olarak bulacaksınız kendinizi 

Aynaya baktığınızda sorunlu bir insan değil, çözümleri bulmuş, olgun birini göreceksiniz İnanın bu dünyayı da vurdumduymazlık batırıyor Oysa bir düşünün, hayat tıpkı düğümlenmiş bir ip gibidir. İpin düğümlerini çözmeye çalışmak da, düğümlerini atmak da sizin elinizde. Ne kadar çok düğümünüz varsa, o kadar çok sorununuz var demektir.

O halde soruların çözümüne ulaştırmak için neyi bekliyoruz? 

Hani derler ya Hiçbir şey imkânsız değildir.sorunların çözüme ulaşması da imkânsız değildir. Şimdi ipin düğümü bizim elimizde, hadi çözmeye başlayalım. Sorunsuz bir yaşam, mutlu bir hayatımız olabilir. Yeter ki bu sorunlar karşısında bir damla da olsa çabalayalım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder