Zingo Zeka Oyunu - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 13, 2018

Zingo Zeka Oyunu

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Zingo Zeka Oyunu

Zingo Zeka Oyunu (5 +) Amaç:
İngilizce’de Reading (okuma) bilgisinde temel olan kelimeleri öğreten Zingo Zeka Oyunu, klasik tombala oyunuyla hızı, heyecanı ve öğrenmeyi bir araya getiren etkileşimli bir kelime oyunudur.

Zingo Zeka Oyunu ile çocuklarınız hem eğlenecek hem de oyuncular, yazılışı her zaman kolay olmayan yazım dilinde sık rastlayabileceğimiz kelimeleri çabucak tanıyıp okumayı öğrenecekler. İngilizce’de en sık kullanılan ( Sight words ) ve yazılı metinlerin yaklaşık %50 ile 75’ini oluşturan kelimelerdir. Bu kelimeleri iyice öğrenmek başarılı ve kıvrak bir okuyucu olmanın kilit noktasıdır.

Zingo Zeka Oyunu Amacı ise, zingo kartındaki bütün resimleri, Zingo dağıtıcısından çıkan uygun taslar ile kapatan ilk oyuncu olmaktır. Zingo Zeka Oyunu’ nda kullanılan kelimeler özellikle İngilizce okumayı geliştirmede en temel kelimeler olarak lider eğitimciler tarafından seçilmiştir. Resimlerin altında ingilizce karşılıkları yazdığından ingilizce kelime öğretiminde bu oyundan rahatlıkla yararlanılabilir. Ayrıca oyun yalnızca resimlere odaklanarak Türkçe olarak da oynanabilir.

Zingo Zeka Oyunu
Zingo Zeka Oyunu

Zingo Zeka Oyunu (5 +) Kutu İçeriği:

1 adet Zingo dağıtıcısı, 2 seviyeden oluşan yarışmaya göre hazırlanmış çift yüzlü 6 adet Zingo kartı, 72 adet Zingo zeka oyunu taşı (aynı resimli taşlardan 3 tane vardır).

Zingo Zeka Oyunu (5 +) Beceri Alanları:

Resim ve kelime tanıma, eşleştirme, kelime öğrenme, gözlemleme ve algılama, konsantrasyon ve hafıza, ingilizce harf ve ses ilişkileri, ince motor becerileri ve koordinasyon, yönergeleri izleme, sıra

bekleme, kazanma ve kaybetme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder