Yüz Germe İle 10 Yaş Gençleşin - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 06, 2017

Yüz Germe İle 10 Yaş Gençleşin

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Yüz Germe İle 10 Yaş Gençleşin

Estetik yüz operasyonları yaşlanmayı ne kadar durdurabilir?

Estetik yüz germe operasyonları ile ilgili açıklamalarda bulunan Op. Dr. Barış Çakır, operasyonların yaşlanmayı durdurmaya yönelik değil sadece yeni bir görünüm kazandırma amaçlı olduğunu söyledi. Çakır, estetik yüz germenin sadece yüzün 5-10 yaş daha genç görünmesini sağladığını kaydetti.

Cilt zamanla yeniliyor Zamanın ilerlemesi ile birlikte; yer çekimi, güneşe maruz kalma, günlük stresler gibi fakörler sonucu insanların yüzünde değişiklikler meydana geldiğini ifade eden Op. Dr. Barış Çakır, estetik yüz germe operasyonları ile kişilerin, 10 yıl önceki yüzlerine kavuşturulmasının amaçlandığını vurguluyor. Yaşlanma ile ağız-burun arasında derin çizgiler oluşumu, gıdı içerisindeki yağ miktarının artması, yanakların çenenin kenarı üzerinden aşağıya doğru sarkması gibi yüzde bazı değişikliklerin ortaya çıktığını dile getiren Op. Dr. Barış Çakır, operasyonlar ile sarkan tüm bu yapıların, yerine alındığını söylüyor.

Yüz Germe İle 10 Yaş Gençleşin
Yüz Germe İle 10 Yaş Gençleşin

Yüz germe ne kadar sürüyor? Op. Dr. Barış Çakır, ''estetik yüz germe operasyonu, favori bölgesindeki saçlı kısımdan başlayıp; kulağın önünden, arkasını dolaşan bir iz çerçevesinde yapılır. Kulak arkasındaki iz ile aynı zamanda boyun da gerilir. Operasyon süresi 3-4 saat olup; operasyondan sonra hastanede 1-2 gün kalmak yeterlidir. Dikişler, operasyondan 1 hafta sonra alınır ve kişi 10-15 gün sonra iş hayatına ve sosyal faaliyetlere geri dönülebilir'' dedi.

80 yaşındakiler bile yaptırabilir! Estetik yüz germe operasyonunda farklı bir yüz yaratmanın amaçlanmadığına dikkat çeken Op. Dr. Barış Çakır, genellikle 40-50 yaş arasındaki kişilere uygulanmakla beraber; sistemik bir rahatsızlık bulunmaksızın, 80 yaşında dahi olsa, tüm kişilere operasyon uygulanabileceğini belirtiyor. Op. Dr. Barış Çakır, operasyonun tek başına yapıldığı gibi estetik göz kapağı ve estetik burun operasyonu ile kombine edilebileceğini de sözlerine ekliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder