Teosyal (Dolgu Tedavisi) İle Canlı Cilt ve Muhteşem Görünüm - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 06, 2017

Teosyal (Dolgu Tedavisi) İle Canlı Cilt ve Muhteşem Görünüm

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Teosyal (Dolgu Tedavisi) İle Canlı Cilt ve Muhteşem Görünüm

Yüzünüzdeki tüm kırışıklıkların ve boynunuzdaki çizgilerin mimiklerinizin kaybolmadan tarihe karışmasını ister misiniz?

Cenevre'deki Teoxane Laboratuarı'nda üretilen Teosyal'le alnınızdan, dekolte bölgenize kadar tüm cildiniz ortalama 8 ay boyunca canlı kalırken, yüz kontürlerinizdeki bozukluklar düzeliyor, dudak ve yanak bölgeleriniz dolgun bir görünüme kavuşuyor.

Piyasada benzer etkileri sağlayan ürünlerden farklı olarak Teosyal bölgedeki sinirleri öldürmüyor. Dolayısıyla daha doğal, üstelik kırışıksız bir cilt yapısı ortaya çıkıyor.

Teosyal (Dolgu Tedavisi) İle Canlı Cilt ve Muhteşem Görünüm
Teosyal (Dolgu Tedavisi) İle Canlı Cilt ve Muhteşem Görünüm

Doktorlar tarafından uygulanan Teosyal, enjeksiyonla cilde zerk ediliyor. Ürünün cilde eşit olarak dağılımını sağlamak içinse enjeksiyon bölgesine masaj uygulaması yapılıyor. Yarım saati geçmeyen bu uygulama sayesinde cilt canlı ve genç bir görünüme sahip oluyor. Ve de mimiklerinizde herhangi bir kaybolma, yapaylık yaşanmıyor.

Kırışıklık ve yaşlanma etkilerinden başka yüz kontürlerindeki bozukluklarınada uygulanan Teosyal yöntemi yanak ve dudak bölgelerinde de dolgunlaşma sağlıyor. Çok kısa sürede hemen sonuç veren bu yöntemin, diğer uygulamalardan en büyük farkı ise boyun ve dekolte bölgelerinde de uygulanabiliyor olması.

Türkiye'de 50 ayrı merkezde uygulanmaya başlanan Teosyal'le, zahmetsiz, acısız ve kısa sürede çok daha genç bir görünüme sahip olabilirsiniz. Üstelik mimikleriniz kaybolmadan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder