Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 21, 2017

Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de forma giyen Fernandao'nun ülkesinin takımlarından Cruzeiro ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor! İşte yeni takımı…

Brezilya basınında yer alan habere göre, Çarşamba günü toplantı gerçekleştiren önce kiralık formülü üzerinde görüşen iki kulüp yetkilileri, daha sonra satış konusunda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor
Fenerbahçe’de Fernandao ayrılıyor

30 yaşındaki futbolcunun 2 +1 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenilirken Brezilyalı forvet için Cruzeiro’nun, Fenerbahçe’ye yıllık 800 bin euro ödeyeceği belirtildi. Yapılan anlaşmaya göre futbolcunun haklarının yüzde 75’i Brezilya ekibinde olacak.

2014 yılında Atletico Paranaense’den Bursaspor’a transfer olan golcü futbolcu, yeşil beyazlı kulüpteki ilk sezonunda 18 maçta 12 gol atma başarısı göstermişti.

2015 yılında Fenerbahçe’ye transfer olan tecrübeli forvet, geçen sezondan bu yana yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

Saffet Sancaklı: 4 büyükler yakında küme düşürülecek

Aydos Country’nin geniş balkonlu evlerine hemen taşın! Üstelik banka yok, kredi yok!

Ormana en yakın proje

Galatasaray'da Igor Tudor ile yolların ayrıldığı kararı açıklandıktan sonra sadece Bafetimbi Gomis ve Badou Ndiaye kendilerine ait sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayımladı. Tudor'un futbolcular ile yaptığı son konuşmanın ardından ise şok bir gelişme yaşandığı iddia edildi.

Galatasaray’da son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Igor Tudor ile yollar ayrılırken, futbolcuların tutumu da dikkatlerden kaçmadı. Kaleci Fernando Muslera ile geçen sezondan itibaren arasında bir husumet bulunan Tudor’un, Malatya maçının devre arasında da Maicon ile kafa kafaya geldiği iddia edilmişti. Genel olarak futbolcuların sevmediği Tudor ile ilgili gerçek de ortaya çıktı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek`ten flaş açıklamalar: Terim gelecek mi?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor ile yolların ayrılması ve erken seçim kararı sonrası basın toplantısı düzenledi. Dursun Özbek, düzenlediği toplantıda Tudor'un ardından Fatih Terim ile görüşüp görüşmedikleri hakkında bilgi verdi. İlgili Haberi Oku

Sarı-kırmızılı takımın resmi sitesinden yapılan açıklamanın ardından sadece Bafetimbi Gomis ve Badou Ndiaye kendilerine ait sosyal medya hesaplarından veda mesajı yayımladı. Kalan oyuncuların böyle bir tutum içerisine girmemeleri dikkat çekti. Bu da kulübün içinde hocaya karşı olan sevgisizliği net bir şekilde gözler önüne serdi. Geçen yıllarda farklı durumlar yaşanmıştı.

Dursun Özbek`in basın toplantısı sosyal medyada tepki topladı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Igor Tudor ayrılığı ve alınan seçim kararının ardından düzenlediği basın toplantısı sosyal medyaya damga vurdu.

Dün tesislere gelip futbolcularla vedalaşan Igor Tudor, oyunculara olan güvenini dile getirdi. Hırvat teknik adam, takıma hitaben yaptığı konuşmada, “Göztepe maçında bol şans diliyorum. Bu sezon şampiyon olacağınıza da inanıyorum” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Tudor’un tek bir futbolcuyla bile tokalaşmadan arkasını dönerek toplantı odasından ayrıldığı öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder