Yaz Düğünü Saç Modelleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Yaz Düğünü Saç Modelleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Yaz Düğünü Saç Modelleri

YAZ DÜĞÜNÜ SAÇ MODELLERİ
İlkbahar ve yaz geldiğinde yaz düğünleri başlar ve başta kır düğünü olmak üzere harika mekânlar da binlerce çift evliliğe adım atar.

Düğünün en görkemli kişisi olan gelin ve damat için saç tasarımları yaz ayları geldiğinde daha salaş daha sade ve kır çiçekleri ile bezenmiş taçlar ile kullanılabilecek şekilde tercihlerine sunulmuştur. Yaz düğünü saç modelleri arasında topuzlar olduğu gibi aynı zamanda salaş ve dağınık saçlarda oldukça tercih edilmektedir.

yaz düğünü saç modelleri

Yaz Düğünü Saç Modelleri
Yaz Düğünü Saç Modelleri

Düğününü havuz başında, kumsalda ya da deniz kenarında açık bir alanda yapacaklar için bilindik gelin başı ve sıkı topuzlar yerine çok daha rahat kullanabilecekleri salaş dağınık topuzlar ya da salık önü şekillendirilmiş sade tasarımlar daha doğru tercihler arasında yer alacaktır. Saçların bozulması gibi sorunlar bu modellerde ortadan kalkar ve doğal bir güzellik ortaya çıkarılmış olur.

yaz düğünü saç modelleri

Yüz şeklinize uygun kır düğünleri için de oldukça ideal farklı tarzda örgüler saçların ön kısmında veya arkada oluşturularak dağınık yarım toplu modeller sağlanmakta ve bu şekilde sizlerin bir prenses gibi görünmeniz sağlanmaktadır. Kır düğünleri kapalı alanlarda, salonlarda veya tarihi mekânlarda yapılan düğünlerden her zaman daha hareketli ve daha rahat olmayı gerektirdiği için sizler taşlarla bezenmiş saçlar yerine çiçeklerle rengârenk bezenmiş ürünleri tercih edebilirsiniz. Saçlarınızın arasına bu çiçeklerden taktırabilirsiniz.

yaz düğünü saç modelleri

Yalnız saçınız değil gelinliğinizde kırların zarafetine yakışacak şekilde ağır prenses modellerinden değil daha sade ve daha rahat balık formunda ya da bir elbise şıklığını sergileyecek şekilde olabilir.

Çiftler için en özel gün olan düğün gününde saçlarını çok da sade olmasını tercih etmeyenler için maşa ile şekillendirilerek dalgalı ve yarım topuz modelleri veya ensede topuz oluşturularak önlerin daha dağınık olması sağlanabilir.

yaz düğünü saç modelleri

Yaz düğünü saç modelleri bu yaz yazın gelmesiyle kıpır kıpır olan yüreklerinizin düğünün heyecanıyla daha da hareketlenmesini ve bunun sizin görüntünüze de yansımasını istiyorsanız rahatlığı ön planda tutarak uçuş uçuş bir görüntü ile düğünün en yaramaz ancak en hüzünlü kızı siz olabilir böylece hem atmosfer açısından hem de duygularınızı yoğunluğu açısından en doğru konsepti yakalamış olursunuz.

yaz düğünü saç modelleri

Ancak ne olursa olsun seçtiğiniz gelinlik ve saç tasarımları bir gelinin zarafetini ve asaletini de yansıtmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder