MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 28, 2017

MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME

Doğal besinlerden fayda alamayan bayanlar, masaj ile göğüs büyütme yolunu tercih ederler. Her gün masaj yaparak güzel sonuçlar alabilirsiniz. Masaj ile göğüs büyütme hakkında sizler için araştırma yaptık.


MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME
Göğüs büyütme masajı; göğüslerin bir iki beden civarında büyümesini sağlar. Doğal besinlerden fayda alamayan bayanlar, masaj yolunu tercih ederler. 

Her gün masaj yaparak güzel sonuçlar alabilirsiniz. Aşağıda Yazan Göğüs büyütme masajları her gün yapılmalıdır.

 MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME
 MASAJ İLE GÖĞÜS BÜYÜTME

GÖĞÜS BÜYÜTME MASAJLARI VE HAREKETLERİ
GÖĞÜS BÜYÜTME MASAJI 
Her iki göğse; içten dışa doğru 100 adet masaj yapılır. Her iki göğse de aynı şekilde, aynı sayıda masaj yapılması gerekir.

Her iki göğüs birbirine yaklaştırılıp, bırakılır. Bu hareket de 30 kere yapılır.

Göğüsler her yöne doğru hareket ettirilerek, değişik şekillerde büyütülmesi sağlanır. Bu uygulamada 10 kere tekrarlanır.

Göğsünüze bu masajları yapmadan önce; bitkisel bir yağ kullanarak ellerinizi ve göğüslerinizi nemlendirmelisiniz.

HER GÜN YAPILABİLECEK GÖĞÜS BÜYÜTME MASAJI 
Avuç içlerinizi göğüslerinize koyarak daire çizmelisiniz. Yaptığınız dairesel hareketler göğüslerinizin büyümesini sağlayacaktır. Bu hareketi 50 kere, her iki göğse de uygulamalısınız.

Göğüslerinizi büyütmek için; koltuk altı masajı da uygulayabilirsiniz. Koltuk altına yapacağınız masaj; göğüslerin büyümesini sağlar. Kollarınızı yukarı kaldırıp, koltuk altlarınıza istediğiniz şekilde masaj yapabilirsiniz. Sayısını fazla abartmamak şartı ile; koltuk altlarınıza masaj yapabilirsiniz.

SOĞUK SU İLE GÖĞÜS BÜYÜTME MASAJI 
Soğuk su ile yapacağınız masaj; daha çok etkilidir. Soğuk su ile uyarılan göğüs bölgesi, daha çabuk büyür.

Avuç içlerinizi göğsün ön kısmında birleştirin ve avuç içlerinin birbirine baskı yapmasını sağlayın. Bu hareketi 15 kez tekrarlayabilirsiniz. Bu hareketi tekrarladığınız sürece; göğüslerinde gelişme görebilirsiniz.

Yapılacak hareketlerden biride; elinize bir havlu alıp sıkıyor gibi yapmaktır. Havlu sıkma hareketi; göğüs kaslarının gelişmesini sağlayacaktır. Göğüs kasları belli başlı hareketlerle güçlenip büyür.

MASAJLA GÖĞÜS BÜYÜTME HAREKETİ
Göğüs büyütme yöntemlerinden biride; Göğse alttan yukarı doğru masaj yapmaktır.

Bu şekilde 30 kere tekrarlanan hareket; göğüslerinizin büyümesini kolaylaştırır.

Avuç içine aldığınız göğüsleri hafif bastırarak yukarı doğru kaldırın yukarıda 1-2 saniye tutun ve serbestçe bırakın.

Bu masajı spor hareketleri ile de destekleyebilirsiniz.

GÖĞÜS BÜYÜTME HAREKETİ
Karın üstüne yüzükoyun uzanıyoruz ve ayakların havaya kalkmasına mani olmak için ayaklarımızı kanepenin veya yeteri kadar ağırlığa sahip bir ev eşyasının altına yerleştiriyoruz.

Sonrasında derin bir nefes alıp aynı anda vücudunuzun üst kısmını kaldırıp kollarımız ile suda yüzme hareketi yapıyoruz.

Kolları yan tarafa doğru getirirken daha önce aldığımız derin nefesi ağır bir biçimde geri verip ve yavaşça üst bedeninizi indiriyoruz.

Bu işlemi 10 defa tekrar etmemiz yeterli olacaktır.

BASİT GÖĞÜS BÜYÜTME HAREKETLERİ
Dizlerinizin üstüne oturup kollarınızı omuz yüksekliğinde havaya kaldırın, vücudunuzu dik tutmak şartıyla arkaya doğru iki kere esnettikten sonra öne getirip aşağıya indiriniz. Bunu 15 defa tekrar ediniz.

Dizlerinizin üstüne oturup kollarınızı havaya doğru kaldırdıktan sonra iyice gerin ve kollarınızı yanlardan aşağıya indirin. Bunu 15 defa tekrar edin. 

Diz çökerek diz kapakları üzerine oturuyoruz. Daha sonra her iki kolumuzu eş zamanlı olarak aynı anda arkaya doğru esneterek göğüs kaslarını geriyor ve kolları iki yana indirip bunu 15 defa tekrar ediyoruz.

kapaklarınızın üstüne oturup bir elinizi belinize yerleştirerek öteki kolunuzu önden arkaya doğru hızlıca itin ve kolunuzu yana doğru indirin. 7 defa sağ 7 defa sol kolunuzu bu şekilde hareket ettirin. 

Göğüs büyütme masajları zamanla büyümeyi ve ebat olarak genişlemeyi sağlar.

Dikkat edilmesi gereken nokta; yağ veya kremlerle birlikte bunu sağlamaktır.

Masaj yaparken ellerinizin daha iyi hareket edebilmesi için; bitkisel yağlardan yararlanmak gerekir. 

GÖĞÜS BÜYÜTME MASAJININ PÜF NOKTALARI
Göğüs büyütme masajları yapmayı alışkanlık haline getirmelisiniz.

Gün aşırı değil her gün yapmanız, oldukça faydalı olacaktır. Kan akış hızının artması için; devamlı masaj yapılması gerekir.

Göğsünüze zarar verecek boyutta sert hareketler yapmamalısınız.

Göğüsleri çok bastırarak yapılan hareketler daha çok fayda sağlar diye bir şey yoktur. 

Bayanların dış görüntüsünde büyük yer kaplayan göğüsler; masaj yolu ile istenilen boyuta getirilebilir. Yukarıda verilen masaj uygulamalarından birini seçerek; hemen başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder