Londra'da metro istasyonu tahliye ediliyor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 24, 2017

Londra'da metro istasyonu tahliye ediliyor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Londra'da metro istasyonu tahliye ediliyor

Son dakika: Londra'da metro istasyonu tahliye ediliyor
İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı. Oxford metro istasyonunda operasyon düzenleniyor.


İngiltere'nin başkenti Londra'da Circus metro istasyonunda bulunan kişiler tahliye edilmeye başlandı.

Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, tahliyenin boşaltılma nedenine ilişkin net bir açıklama yapılmadı.

Londra’da metro istasyonu tahliye ediliyor! İngiltere'nin başkenti Londra'daki Oxford Circus metro istasyonunda sıcak dakikalar yaşandı. Metro tahliye edilirken görgü tanıkları birçok insanın istasyondan koşarak kaçtığını ifade etti. Reuters'ın geçtiği son dakika haberinde polislerin insanların binalara sığınmasını istediği kaydedildi. 20:0024 Kasım 2017 Dünya   Reklamsız, size özel tasarımı ve binlerce özel içeriğiyle Sözcü Plus deneyimini HEMEN BAŞLAT Londra’da metro istasyonu tahliye ediliyor! 81 PAYLAŞIM Londra metrosunda bir istasyon ihbar üzerine tahliye ediliyor. İstasyona silahlı polis ekipleri gönderildi.  Yetkililer, birkaç el silah ateşi ihbarı dolayısıyla olay yerine geldiklerini açıklarken, kimsenin yaralanmadığını açıkladı. oxford Oxford Circus Tube istasyonunda yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. polisler Metro sistemleriyle ilgili yapılan resmi açıklamada polis soruşturmasının devam ettiği vurgulandı. Oldukça yoğun kullanılan bir metro istasyonu olarak bilinen Oxford Circus yakınlarında silah ateşlendiği öne sürüldü. metro Özellikle büyük indirimlerin olduğu Black Friday dolayısıyla kalabalık olan bölgede Londra polisi Twitter üzerinden mesaj paylaştı. Yapılan açıklamada, “Eğer Oxford Caddesi’ndeyseniz bir binaya gidin. Polis memurları olay yerinde ve olayla ilgileniyor” ifadesi kullanıldı.
Londra'da metro istasyonu tahliye ediliyor

Bu arada Oxford istasyonunda bir saldırgan olduğu ve operasyon başlatıldığı öğrenildi.
Londra’da metro istasyonu tahliye ediliyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Oxford Circus metro istasyonunda sıcak dakikalar yaşandı. Metro tahliye edilirken görgü tanıkları birçok insanın istasyondan koşarak kaçtığını ifade etti. Reuters'ın geçtiği son dakika haberinde polislerin insanların binalara sığınmasını istediği kaydedildi.

Londra metrosunda bir istasyon ihbar üzerine tahliye ediliyor. İstasyona silahlı polis ekipleri gönderildi.

Yetkililer, birkaç el silah ateşi ihbarı dolayısıyla olay yerine geldiklerini açıklarken, kimsenin yaralanmadığını açıkladı.

Oxford Circus Tube istasyonunda yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatılırken çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Metro sistemleriyle ilgili yapılan resmi açıklamada polis soruşturmasının devam ettiği vurgulandı. Oldukça yoğun kullanılan bir metro istasyonu olarak bilinen Oxford Circus yakınlarında silah ateşlendiği öne sürüldü.

Özellikle büyük indirimlerin olduğu Black Friday dolayısıyla kalabalık olan bölgede Londra polisi Twitter üzerinden mesaj paylaştı. Yapılan açıklamada, “Eğer Oxford Caddesi’ndeyseniz bir binaya gidin. Polis memurları olay yerinde ve olayla ilgileniyor” ifadesi kullanıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder