Her gün rüyada gibiyim' - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 25, 2017

Her gün rüyada gibiyim'

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Her gün rüyada gibiyim'

Şangay’da gerçekleşen 22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü “melek” Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” diyor.


'Her gün rüyada gibiyim'

Her yıl merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show’un 22.si geçtiğimiz günlerde Çin’in Şangay kentinde gerçekleşti. Ülkemizde 31 Aralık gecesi izleyebileceğiniz defilede, markanın birbirinden güzel melekleri yine göz alıcıydı. 

Her gün rüyada gibiyim'
Her gün rüyada gibiyim'

Bu kez Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel gibi kıdemli meleklerin yanında son dönemin öne çıkan modellerinden Bella Hadid de podyumdaydı. Dünya basınından büyük ilgi gören şova Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. gibi ünlü isimler de performanslarıyla renk kattı. Bu sene 17. kez Victoria’s Secret Show’a çıkan ve ülkemizde de Metin Hara ile olan ilişkisi sebebiyle gündemde olan model Adriana Lima da podyumun en dikkat çeken isimlerinin başındaydı. Markanın en kıdemli meleklerinden olan Lima kendisiyle ilgili merak edilenleri yanıtladı...

İşte Adriana Lima'nın Metin Hara’nın evlilik teklifine cevabı!

- Bu seneki şovda hangi kombin sizin favoriniz?
Sanırım hepsi! Bence şovu izleyen herkes âşık olacağı parçalar bulacak ve onları gidip hemen almak isteyecek. Şovda özellikle iki kombinim favorim ve ikisi ile de çok mutluyum. Bir tanesi Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel bölümünde yer alıyor. Bu koleksiyon çok rock’n roll, seksi, güçlü ve ilham verici. Diğeri ise Nomadic Adventure temasında. Çok renkli parçaları birleştiren detaylar var. Ben, tüm o renklerin uyumu sebebiyle biraz ülkem Brezilya’yla özdeşleştirdim açıkçası. Push up sütyen giyiyor olacağım, bu günlük hayatımda da her zaman tercih ettiğim bir model. Bu yüzden aslında benden bir parça gibi. İçerisinde kendimi rahat hissediyorum.

“Kırmızı çarpıcı dudaklar ve hazırım!”

- Peki bu sene şovun makyaj stilini nasıl tarif edebilirsiniz?

Bu senenin makyajı oldukça parlak ve canlı. Gözlerde hafif ve parıltılı smokey gölgeli bir makyaj kullanılıyor. Yanaklarda pembe ve ışıltılı bir stil yaratıldı. Genel olarak doğal bir görünüm olduğunu söyleyebilirim. Ten renklerinde dudaklar tercih edildi. Bu sene ışıltılı ve doğal tonları göreceksiniz.

- Gündelik hayatta nasıl bir makyaj yapmayı tercih ediyorsunuz?

Herkes kırmızı rujların büyük bir hayranı olduğumu biliyor. Ben basit bir makyajı tercih ediyorum. Kırmızı çarpıcı dudaklar ve hazırım!

- Victoria’s Secret şovunda olmakla bir tasarımcının defilesinde olmak arasında nasıl bir fark var?

Victoria’s Secret defilesi büyük bir eğlence aslında. Bu sahnede çok yoğun bir enerji var. Her sene şov sırasında canlı müzik performansları sergileniyor, sizinle birlikte yürüyor ve şarkı söylüyorlar. Dünyada yapılan hiçbir şovda böyle bir kurgu yok. Bu yüzden Victoria’s Secret şovu oldukça özel ve diğer defilelerden farklı.

- Balmain koleksiyonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Türkiye’de oldukça ilgiyle bekleniyor ve nasıl parçalar olacağı merak ediliyor...

Olivier’in (Rousteing) hazırladığı bu koleksiyonu Türklerin ve aslında herkesin çok beğeneceğini düşünüyorum. Oldukça seksi parçalar. Daha önceki ziyaretlerimden deneyimlediğim kadarıyla Türk kadınları çok seksi, muhteşem hatları ve kıvrımları var. Koleksiyonda danteller, benim şahsen hayranı olduğum kırmızı ve siyah renkler ön planda. İzleyen herkes koleksiyondan kendine almak isteyeceği pek çok parça beğenecek, bundan eminim.

“Bir hayalin içinde yaşıyorum”

- Şovun bu sene Şangay’da olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence burası inanılmaz bir yer. Asya’nın Paris’i olarak görüyorum burayı ve burada olduğum için çok heyecanlıyım . İnanılmaz zengin bir kültürü var. Buradaki insanlar her zaman Victoria’s Secret’ı ve melekleri çok seviyorlardı. Victoria’s Secret şovunun olabileceği en güzel yerlerden biri bence. Kim bilir belki ilerleyen senelerde Türkiye’ye de gelebiliriz.

Adriana Lima'dan şok karar! Bırakıyor...

- Victoria’s Secret meleği olduğunuzdan beri başınıza gelen en inanılmaz olay neydi?

Melek seçilmek benim için başlı başına inanılmaz bir olaydı. Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim...

“Ailem bu sene ilk defa izledi”

- Şova hazırlanırken yaptığınız en zorlu egzersiz neydi? Beslenme rutininizi bu süreçte değiştirdiniz mi?

Spor ve egzersiz yapmak benim için bir hayat biçimi. Ne olursa olsun, şov zamanı ya da değil bu benim bir parçam. Bence yapılması gereken bu, kendimize dikkat etmeliyiz, özen göstermeliyiz. Vücudumuza iyi bakmalıyız, yediklerimize dikkat etmeliyiz. Sağlıklı bir zihin ve vücut için bunlar şart. Bu yüzden ben bunu bir hayat tarzı haline getirdim ve şov öncesinde de tempomu dengeledim.

- Şovdan önce, defilede vereceğiniz pozları çalışıyor musunuz?

Hayır, pozumu hiç çalışmıyorum. Victoria’s Secret şovunda etrafınızda bir sürü insan var ve onlar sizinle güçlü bir bağ kuruyor. Burada 3000 kişi var, biz yürürken müzik, enerji, her şey etrafınızda ve siz onlarla bağ kuruyorsunuz, bunun sonucunda da içinizden geldiği gibi karşılık veriyorsunuz. Bu sene fazlasıyla heyecanlıyım aslında, çünkü ailem burada. İlk defa izlediler, onları orada görmenin nasıl hissettireceğini çok merak ediyorum. Nasıl tepki vereceklerini deneyimlemek için çok heyecanlıyım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder