Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor! - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 29, 2017

Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor!

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor!

Anasayfa Şirketler Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor!

Hedef tahtası haline getirilen Halkbank, Türkiye’nin en büyük beşinci bankası haline geldi.

17-25 Aralık süreci olarak bilinen ve terör faaliyetleri olarak değerlendirilen süreç ile ilgili operasyonlarla ilgili yıpratılmaya çalışılan banka büyümeye devam ediyor. 

Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor!
Halkbank Tüm Operasyonlara Rağmen Büyüyor!

Hedef tahtası haline getirilen Halkbank, Türkiye’nin en büyük beşinci bankası haline geldi.

Diz çöktürme amaçlı operasyonlara pabuç bırakmayan ve 13 Mayıs 2013’ten bu yana gerek dış politikada gerekse de ekonomide hedeflerinden şaşmayan Türkiye, ABD’de devam etmekte olan ve hukuki zeminden bir haber bir dava ile tekrar hedef tahtasına getirtilmeye çalışıyor. 

17-25 Aralık sürecinde hedef tahtasına oturtulan banka, bir kez daha dış güçlerin yıpratılma tehdidiyle karşı karşıya kaldı.

FETÖ’cü polislerin söz konusu dönemde hazırladığı düzmece bilgilerin ABD’nin mahkemelerince kabul görmesi, küresel saldırının apaçık bir kanıtı haline geldi.
Algı Operasyonu Büyük Ancak Oyuna Gelen Yok!

Tüm dış saldırılara rağmen Halkbank büyümeye devam ediyor. 

Türkiye’yi en güçlü olduğu yerlerden birinden vurmaya çalışan dış güçler, tüm girişimlerine rağmen Halkbank’ın büyümesine engel olamıyor.

Üreten Türkiye’nin bankası sloganına sahip olan Halkbank, bu yılın 9 aylık döneminde 279.7 milyar TL ile Türkiye’nin beşinci büyük bankası konumuna yerleşti. Bankanın 2012 sonundan bu yana aktifi tam %100 artış gösterdi. Söz konusu dönemde ise sektördeki büyüme %75’te kaldı.

Vatandaşa sunduğu nakdi krediler ile Halkbank sektördeki dördüncü büyük banka haline geldi. Banka KGF kefaletli krediler kullandırımında da 20 milyar lirayı aştı ve bu rakamlarla tüm bankalar arasında ilk sıraya yerleşti.

Ayrıca Halkbank’ın borsada yer alan yani halka açık hisselerinin tam %79,2’si de yapılan tüm algı operasyonlarına rağmen yabancı yatırımcıların portföyünde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder