Güvenlik Şirketleri Avrupa Yakası - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 29, 2017

Güvenlik Şirketleri Avrupa Yakası

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Güvenlik Şirketleri Avrupa Yakası

İstanbul avrupa yakasındaki en güvenilir-büyük- güvenlik şirketlerini sizler için araştırdır. Ev yada iş yerleri için güvenlik şirketi arayanlar yada güvenilir özel güvenlik şirketlerinde iş arayan avrupa yakası sakinleri bu yazımızı mutlaka okusunlar.


Güvenlik her insanın hayatına rahat ve huzurlu bir şekilde devam edebilmesi ya da bulunan hayatını doğru düzgün yaşayabilmesi için gerekli olan en önemli kavram olmaktadır. Bundan dolayı her insanın güvenliğinin garanti edilmesi gerekmektedir.

Elbette ki bu durum sadece insanlar için geçerli değil, insanların bulundurduğu maddi ve manevi eşya ya da kıymetli ürünler için de geçerli olmaktadır. Çünkü birçok insanın önem verdiği en az bir kıymetli eşyası veya belirli miktarda bulunan yatırımları olabilmektedir. Bu yatırımların başlıca olanlarından biri de kişilerin dükkan, mağaza, ev, arsa ya da iş yerleri olmaktadır.

Güvenlik Şirketleri Avrupa Yakası
Güvenlik Şirketleri Avrupa Yakası

İş yerleri bakımından korunması gereken bir yere örnek vermek gerekirse bu örnek elbette ki tavuk çiftliği gibi bir iş yeri olabilir. Ya da büyük bir mağaza ile alışveriş merkezi de bu korunması gereken iş yerlerine verilebilecek en iyi örneklerden olmaktadır. Ayrıca iş yerlerinin yanı sıra çeşitli kuruluş ve kurumlar da korunmaya bir hayli ihtiyaç duyarlar. Bir hastanenin güvenliği bulunmadıkça kimse o hastaneye gitmeyi bırakın yanından bile geçmeyi istemez.

Yine aynı şekilde bir adliye dairesinin gerekli güvenlik önlemleri alınmadan hiç bir şekilde bu adliye içerisinde davalar görülemez hale gelebilir. İşte bundan dolayı güvenlik ve güvenlik hizmetleri hem insanlar açısından hemde devletlerin kendileri açısından büyük önem duyduğu ihtiyaçların başında gelir. Mesela başka bir ülkede yaşıyor olsanız ve bir gün Türkiye de yaşamaya karar vermeniz gerekecek olursa bu ülkenin en çok hangi yönüne dikkat edersiniz?

Elbette ki ilk önce dikkat edeceğiniz konu bu ülkenin ne kadar güvenilir olduğu ya da yaşamakta olunan ülkede insanların güvenliği ne derece veriliyor olduğu olmaktadır. İşte bu yüzden ve son dönemlerde iyiden iyiye artış göstermekte olan suç duyuruları yüzünden başka ülkemiz olmak üzere birçok ülke kendi içerisinde güvenlik güçlerinde artış göstermiştir. Dolayısıyla insanların güvenliği için çok daha verimli çalışmalar sürüyor olmaktadır. Bu çalışmaların en büyüğü ise ilgili güvenlik şirketlerinin artış göstermesi ve var oluşlarını göstermesi olmaktadır.

Bizde sizlerin ev, iş yerleriniz ya da tarlalarınızın korunabilmesi için gerek duyabileceğiniz güvenlik şirketleri için araştırma yaptık.

İşte güvenlik şirketleri AvrupaYakası için araştırmış olduğumuz ve işlerinde bir hayli iyi olan bir kaç güvenlik şirketini sizlere sunuyoruz.

Avrupa Yakası En İyi Güvenlik Şirketleri

1. PAMİR Özel Güvenlik Ve Eğitim 
Adres: Ömer Beşiktaş Sokak Gama İş Merkezi Numara:10 34398 GAYRETTEPE BEŞİKTAŞ/ İSTANBUL
Telefon: 0212 217 80 00 

2. ALTAY Özel Güvenlik
Adres: Barbaros Bulvarı Numara:66 ATV Binası Karşısında Bulunan Huzur Apartmanı Kat:3 Daire:10 BALMUMCU BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Telefon: 0212 274 48 89

3. KULE Güvenlik Hizmetleri
Adres: Şair Leyla Sokak Numara:29 Daire:6 BEŞİKTAŞ/İSTANBUL
Telefon: 0212 327 31 18

5. Zırh Koruma Ve Özel Güvenlik Hizmetleri
Adres: Barbaros Bulvarı Numara:66 Huzur Apartmanı Kat:4 Daire:11 İSTANBUL
Telefon: 0212 288 52 07

6. COMON Güvenlik Sistemleri
Adres: Han Çayırı Y. Numara:26 Yeniköy Sanatçılar Sitesi B Blok Daire:B-2 Sarıyer İSTANBUL
Telefon: 0212 324 51 20

7. GROUP 3S Güvenlik Şirketi
Adres: Arabayolu Caddesi Numara:20/2 Cumhuriyet Apartmanı SARIYER/İSTANBUL
Telefon: 0212 223 50 9

8. BOZ Güvenlik Ve Koruma
Adres: Asmalı Mescit Sokak Numara:40 Kat:4 Daire:415 ASMALI MESCİT BEYOĞLU / İSTANBUL
Telefon: 0212 245 05 40

9. SECURVERDİ Güvenlik Hizmetleri
Adres: Değirmen Sokak Numara:4/Kasımpaşa BEYOĞLU/İSTANBUL
Telefon: 0212 256 77 37

10. KOB Güvenlik Sistemleri Ve Güvenlik Hizmetleri
Adres: Lamartin Caddesi Numara:44 Daire:9 KOCATEPE Mahallesi/ Taksim İstanbul
Telefon: 0212 361 61 25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder