Gözlük Kullanan Kişiler için Makyaj Önerileri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Gözlük Kullanan Kişiler için Makyaj Önerileri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Gözlük Kullanan Kişiler için Makyaj Önerileri

GÖZLÜK KULLANAN KİŞİLER İÇİN MAKYAJ ÖNERİLERİ
Gözlük insanlara havalı ve çekici bir görünüm veriyor bu yüzden gözleri bozuk olmayıp günümüzde gözlük kullanan kişilerde var.

Peki yüzümüzün tam da ortasında bulunan aksesuarımız olan gözlükleri makyajımızla nasıl uyduracağız? Gözlüklerle nasıl daha seksi görünmenizi sağlayacak makyaj ipuçları.

Göz kapaklarımıza kalın eyeliner göz altlarının dış kirpiklerine hafif koyu far sürülerek gözleri daha iri ve çarpıcı gösteriyoruz, rimelimizide gayet yoğun bir şekilde sürüyoruz. 

Gözlük Kullanan Kişiler için Makyaj Önerileri
Gözlük Kullanan Kişiler için Makyaj Önerileri

Tabi bununla bitmiyor. Gözlerimize bu makyajı uyguladıktan sonra gözlerimiz ve gözlüğümüz ön planda olacaktır. Daha eşit bir makyaj için dudaklarımıza biraz vurgu uygulamakta kar var. Son olarak allığımızı sürüp son yumuşak dokunuşları da uygulayıp makyajımızı tamamlıyoruz.

Eğer koyu renk ve kalın çerçeveli bir gözlük kullanıyorsanız, şeftali, krem gibi natürel tonları tercih etmelisiniz. Açık renk ya da çerçevesiz gözlük kullanıyorsanız, o halde gri, bronz gibi daha koyu tonları seçebilirsiniz.

Kaşlarınızın şeklinin gözlüğünüzle uyumlu görünmesini sağlayın. Gerekiyorsa kaş kalemiyle şekil verin.

Göz altlarınızda morluklar varsa, gözlükler bazen bu morlukları daha da belirginleştirebilir. Bu nedenle mutlaka kapatıcı kullanmalısınız.

Gözlük camlarınız gözlerinizi olduğundan küçük gösteriyorsa, parlak ve hafif gölgeler uygulayabilirsiniz. Eğer gözleriniz olduğundan büyük gözüküyorsa, koyu tonlarda gölgelendirme yapmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder