Göz Çevresi kırışıklıklarına ve Torbalanmalarına Kesin Çözüm - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 28, 2017

Göz Çevresi kırışıklıklarına ve Torbalanmalarına Kesin Çözüm

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Göz Çevresi kırışıklıklarına ve Torbalanmalarına Kesin Çözüm

Yüzünüzün en önemli ve en hassas bölgesi olan göz çevrenizle barışık mısınız?
Yorgunluk ya da yaşlanma izlerinin ilk görüldüğü yer olan göz çevresinde zamanın izlerini silmenin en etkili yollarından biri de düzenli olarak kullanılan göz kremleri.

Yorgunluğun oluşturduğu şişlikler, uykusuzluğun neden olduğu halkalar ve yaşlılık belirtisi olarak kendini gösteren kırışıklıklar, günümüzün teknolojik ürünleri sayesinde artık çok da büyük bir sorun olarak görülmüyor. Yeni içerikler sayesinde elde edilen sonuçlar neredeyse bir "mucize" gibi göz çevresini kusursuz hale getiriyor. Ve kozmetik ürünlerinin gerginleştirdiği, pürüzsüzleştirdiği, "ütülediği" göz çevresi, uzun bir tatilin verdiği huzur ya da deliksiz bir uyku sonrasının dinlenmişliğini yansıtıyor.

Hiç de güzel görünmeyen gözaltı torbaları çoğunlukla yorgunluk, stres ve yaşlanma sürecinin bir sonucu olarak ortaya çıkıyor. Peki ama gözaltı torbaları tam olarak nasıl oluşuyor? Tabii ki asıl neden cilt yaşlılığı: 

Göz Çevresi kırışıklıklarına ve Torbalanmalarına Kesin Çözüm
Göz Çevresi kırışıklıklarına ve Torbalanmalarına Kesin Çözüm

Gözaltı torbalarını, bağ dokusuyla birbirinden ayrılmış ve bastırılmış küçük yağ yastıkçıklarına benzetebiliriz Bu yastıkçıklar göz kasları dolayısıyla sürekli hareket halindedirler. Bağ dokusu sıkılığını kaybettiği zaman yağ dokusu da gözlerin altında gözyaşı torbası oluşturuyor. İşte tüm bu süreci düzenlemek için cilde enerji ve sıkılık sağlayan, ayrıca bağ dokusunu güçlendirici özel göz çevresi ürünlerini mutlaka kullanmak gerekiyor.

Kırışıksız bir göz çevresi için Daha genç ve sağıklı göz çevresini, anti-wrinkle, anti-dark ve antioksidan formülasyonlu Lineless göz kremi ile elde edebilirsiniz. 

İçeriğindeki yeşil çay, C, E vitaminleri ve çeşitli doğal aktif maddeler, pürüzsüzleştirici ve sıkılaştırıcı bir etki yaratıyor. Ürün ayrıca göz çevresinin özel nemlendirme ihtiyaçlarını karşılayarak, göz çevresinde doğal bir canlanma sağlıyor, koyu siyah halkaların giderilmesine ve şişliklerin azaltılmasına yardımcı oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder