Genç ve Güzel Görünmenin Farklı Bir Yöntemi - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 28, 2017

Genç ve Güzel Görünmenin Farklı Bir Yöntemi

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Genç ve Güzel Görünmenin Farklı Bir Yöntemi

Kadınların dört önemli ihtiyacını (saç, cilt, tırnaklar ve gençlik) karşılamak üzere formüle edilmiş benzersiz Anti- Aging gıda takviyesi "Inversion F" Türkiye'ye geliyor!

Avrupa'da, bayanlar tarafından büyük ilgi gören anti-aging gıda kapsülü Inversion F, Türkiye'de piyasaya sunuluyor. 30 ve üzeri yaş grubundaki kadınlar arasında yapılan araştırmalar sonucu olumlu etkileri kanıtlanan Inversion F, saç, cilt, tırnaklar ve vücut üzerinde kalıcı olumlu etki sağlarken, metabolik fonksiyonları hızlandırarak genç ve güzel bir görünüm kazandırıyor.

Fransa'da yapılan klinik araştırmalar sonucunda vücut üzerinde dört tamamlayıcı etkisi olduğu ispatlanan Inversion F, saçlar, tırnaklar, cilde ve vücuda gençlik aşılarken çevresel faktörlerle vücuda zarar verebilecek olumsuz etkilerden de korunmayı sağlıyor.

Genç ve Güzel Görünmenin Farklı Bir Yöntemi
Genç ve Güzel Görünmenin Farklı Bir Yöntemi

Inversion F, antioksidan etkisi ile serbest radikallerin cilde, saça ve tırnaklara vereceği zararlı etkilerden korurken, termojenik ( yağ yakıcı) etkisi ile vücudun kullandığı enerjiyi fazlalaştırıyor, besleyici etkisi ile yenilik ve gelişim için gerekli besin takviyesini sağlıyor ve güçlendirici etkisi ile vücudun ihtiyacı olan dinamizmi kazandırıyor. Inversion F, kadınlar için çok önemli olan saç, cilt, tırnaklar ve vücut üzerindeki dört etkinin bir arada gerçekleşmesini sağlayan bir formül içeriyor.

Bayanlar için geliştirilen ilk anti-aging gıda takviyesi olma özelliğine sahip Inversion F, gümüş ve kırmızı olmak üzere iki kapsülden oluşuyor. 

Omega 6, Yeşil Çay Özleri, C Vitamini, Çinko içeren 2 adet kırmızı kapsül kahvaltı sonrasında; Omega 3 Balık Yağı, Üzüm Özleri, B2, B5, B6, B8 vitaminlerini içeren 1 adet gümüş kapsül ise akşam yemeklerinden sonra kullanılıyor. 30 yaş ve üzerindeki bayanlar arasında yapılan araştırmalar sonucunda olumlu etkileri kanıtlanmıştır.Tüm eczane ve güzellik merkezlerinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder