Fantazi Gecelik Modellerinde Şık Tasarımlar - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Fantazi Gecelik Modellerinde Şık Tasarımlar

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Fantazi Gecelik Modellerinde Şık Tasarımlar

Fantazi gecelik alırken her kadın bazı hatalara düşüyor. Aslında yapılması gereken çok basit bir işlemdir. Öncelikle fantazi gecelik almak istiyorsanız vücudunuzu çok iyi tanımanız gerekir. Bel oyumunuz nasıl, gerdanınız seksimi ya da vücudunuzda saklanması gereken bir yer var mı ? Vücudunuzda en seksi yer neresi ?
Gibi önemli noktaları çok iyi bilmeniz gerekiyor. Gecelik alırken bu noktalara dikkat ediyorsanız çok büyük sıkıntı yaşamazsınız. Vücudunuza oturmayan geceliklerden uzak durmalısınız. Bu gecelikler sizi seksi göstermekten ziyade daha da itici ve kötü gösterecektir.

Gecelik Alırken Vücut Ölçüleri

Fantazi Gecelik Modellerinde Şık Tasarımlar
Fantazi Gecelik Modellerinde Şık Tasarımlar

Gecelik seçiminde fiziğinizin çok büyük bir önemi var. Mesela iri göğüslere sahip olanlar kesinlikle göğüs dekoltesine büyük bir önem göstermeli. Uzun boylu hanımlar da derin bacak dekoltesine dikkat edebilirler. Şayet seksi ince bir sırta sahipseniz kalça oyumuna kadar inen derin sırt dekoltesi olan seksi fantazi gecelik modellerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Seksi gecelik modelleri içerisinde kısa geceliklerde oldukça fazla tercih ediliyor.

Kısa modelleri genelde minyon hanımlara tavsiye ediyoruz. Aldığınız geceliğin göğüs kısımlarının tam oturmasına özen gösterin. Bel kısımlarının da bol kalmaması gerekiyor. Tamamen yapışması gerekmiyor tabi ki ancak çok bol geceliklerde sizi itici gösterecektir. Derin bacak dekoltesi olan gecelikleri mutlaka uzun bacaklara sahip hanımlar kullansın aksi halde geceliğin içerisinde bacağınız görünmeyecektir.

Renk Uyumuna Dikkat Edin
Renkler fantazi gecelik modellerinde son derece önemli. Gecelik alırken ten renginizi göz ardı etmemeniz gerekiyor. Renk uyumuna dikkat etmediğinizde ten renginiz yeterince ışıldamayacaktır. Seksi gecelik seçiminde en çok krem ve siyahların tercih edildiğine şahit oluyoruz. Yeni evlenen genç bayanlar genelde krem rengini tercih ederken biraz daha olgun hanımlar için siyahlar her zaman ön planda oluyor.

Kremin asaleti ve masumiyetinin yanında siyahın iddiası her zaman birbiriyle yarışıyor. Hanımlar için tercih yapmak son derece zor olsa da farklı renklerde gecelikleri gardıroplarında bulundurmaları son derece iyi olacaktır. Çünkü bir kaç tane geceliğe sahip olursanız her seferinde bambaşka bir kadın olmanın ayrıcalığını yaşarsınız. Gecelik giymek her kadın için büyük bir ayrıcalıktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder