Evlilik Teklifi Önerileri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Evlilik Teklifi Önerileri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Evlilik Teklifi Önerileri

Nasıl evlilik teklifi etmeliyim, evlilik teklifi nasıl edilir, evlilik teklifi önerileri ve aklınıza takılan bir çok soruyu cevaplıyoruz ! Birbirinden Farklı 50 Evlilik teklifi önerilerini sizler için hazırladık..

Evlilik teklifi günümüz de bir çiftin hayatını birleştirmeye karar verdikleri andan itibaren olmazsa olmaz denilebilecek en önemli törenlerden veya çiftlerin yalnızca kendi araların da gerçekleştirdikleri bir sürpriz veya heyecandır. Bizler de sizler için hazırlamış olduğumuz yazımız da evlilik teklifi önerilerini paylaşarak sizin için unutulmaz bir teklif hazırlamayı amaç ediniyoruz.

Evlilik teklifi önerileri konusuna geçmeden önce sizler çift olarak öncelikle partnerinizin nesil zaaflarının olduğunu neyi çok sevdiğini neyden nefret ettiğini hayallerin de nasıl bir evlilik teklifi almak olduğunu kestirmeli ve böylece onun beklentisini karşılayacak şekilde hatta kimi zaman da beklentisinin çok üstün de sürprizler veya organizasyonlar hazırlayarak mutlu bir beraberlik için gerekli olan ilk koşulu oluşturabilirsiniz.

Evlilik Teklifi Önerileri
Evlilik Teklifi Önerileri

Evlilik teklifi önerileri tavsiye ederken en başta partnerler olarak siz hangi mekanlardan hoşlanırsınız neresi size huzur verir birlikteliğinizin simgesi olarak düşündüğünüz yada hayal ettiğiniz bir mekan var mı? Bu gibi noktalara özen göstererek partnerinizle birlikte kendinize en huzurlu nerede hissediyor ve onunla hangi ortamlar da bulunmaktan hoşlanıyorsanız ve en önemlisi de kendinizi en rahat nerede ifade edebiliyorsanız ortam, mekan olarak seçebilirsiniz. Evlilik teklifi önerilerini sizler için hazırlarken mekan konusunda kimileri deniz kenarında güzel romantik bir masa hazırlayarak sürpriz gerçekleştirebilir. Kimileri çılgın bir vapur gezisin de evlilik teklifini yapabilir kimileri de kalabalığın içerisinde anlamsız bakışlar arasında sevdiği kadına yada erkeği evlilik isteğini dile getirerek çiçek ve yüzük eşliğin de şaşkın bakışlar arasında sevdiğine birlikte yaşlanmak istediğini söyleyebilir.

Evlilik Teklifi Önerileri
Evlilik teklifi için abartılı masalar hazırlayarak her tarafları çiçeklerle donatmak hemen hemen herkesin alışagelmiş olduğu bir durum olsa da sizler kendi teklifinizin özel olmasını sağlayacak çift olarak ikinizle alakalı önemli ayrıntılar oluşturabileceksiniz. Böylece klasik bir evlilik teklifi sahnesini dahi çok daha anlamlı hale getirebilirsiniz.

Çiftler arasındaki sevgiyi, saygıyı, özlemi ve aşkı daha da güçlendiren evlilik teklifi önerileri arasında siz de sevdiğiniz kadın ya da erkek için çılgınca bir plan yapabilir veya sevdiğinize sevdiğinizi yalnızca sözlerle dile getirerek onunla evlenmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Evlenmeye karar mı verdiniz? O, hayatının geri kalanında arkadaşlarına ve yeni tanıştığı insanlara sizin ona nasıl evlenme teklif ettiğinizi anlatacak. Büyük, etkileyici, anlamlı bir fikriniz yoksa bu fikirlerden birini kullanabilirsiniz.

En İyi “Halka Açık Evlilik Teklifi” Fikirleri
1. Drama yeteneğiniz var mı? İkiniz için özel bir tema belirleyin ve o tema doğrultusunda bir sahne düzenleyin. (Park, alışveriş merkezi, sokak vb.) Kamuya açık bir alanda düzenleyeceğiniz sahnenin olduğu yere onu tesadüfen götürür ve sürpriz evlilik teklifinizi yapabilirsiniz.

2. Partnerinizin okuduğu günlük gazete veya haftalık dergiye evlilik teklifi ilanınızı verebilirsiniz.

3. Bir sokak karikatüristi ile sürpriz bir öneri düzenleyin. Resimde, sizi temsil eden iki sevgili bulunmaktadır ve konuşma balonları ile “Benimle evlenir misin?” , diğer balonda da “Evet!” yazmaktadır.

4. Büyük akvaryumların içine teklifinizi koyabilirsiniz. Akvaryum dalgıçları sizin işaretinizle “Benimle evlenir misin?” yazısını cama tutarlar.

5. Bir hazine avı düzenleyebilirsiniz. Evde bir ipucu ile başlayın, daha sonra tüm şehir üzerinde favori noktalarınıza ipuçları yerleştirerek şehirde kısa bir tur yaptırın. O son ipucunu aldığında, ödülü dizlerinin üzerine çökmüş ve ona evlilik teklifi yüzüğünü sunan eşi olmalıdır.

6. Dans veya yemek için bir gece dışarı çıkın ve müstakbel eşinize bir şarkı adayarak dans pistinde evlilik teklifinizi yapın.

7. Bir planörün kuyruğuna evlilik teklifinizi yazdırın.

8. Yakın zamanda uçakla seyahat edecekseniz uçuş görevlileri ile önceden anlaşarak uçağın hoparlör sistemini kullanarak evlilik teklif edin. Evlilik teklifiniz için ideal yükseklik 35.000 feet’tir.

9. Film meraklısı mısınız? Evlilik teklifiniz için kısa bir film çekebilir ve küçük bir tiyatro veya cep sineması ekranında belli bir ücret karşılığı yayınlatabilirsiniz. Tabii siz de o sırada izleyenler arasında olmalısınız. Cevabın evet olacağından emin olu.

10. Bir parti için arkadaşlarınızı ve ailenizi bir mekana toplayın. Herkes “Benimle evlenir misin?” yazan bir tişört giysin.

En iyi “Evde Evlilik Teklifi” Fikirleri
1. Yüzük takmayı seviyorsa yatarken taktığı yüzüğü çıkaracak ve konsola bırakacaktır. Siz de o uyuduktan sonra nişan yüzüğü ile onu her gün taktığı yüzüğü değiştirin. Sabah her zamanki yüzüğünü takmak için uzandığında şok olacak, siz de bu fırsatı evlilik teklifiniz için kullanacaksınız.

12. Ona sonunda evlilik teklifiniz olan bir aşk notu yazın. En son okumakta olduğu kitabın içine veya bilgisayar ekranına bırakın. Notu bulduğunda orada olacağınız şekilde ayarlama yapın ve nişan yüzüğü ile ona sürpriz yapın.

13. Dairenizin tüm ışıklarını kapatın ve evlilik yüzüğü etrafında konumlandırılmış mumlardan ve gül yapraklarından bir daire oluşturun.

14. Sevgiliniz uyumakta iken parmağına yüzüğü takın şampanya ve çilek ile onu uyandırın.

İlk uyandığında, jestiniz ona sadece romantik gelebilir – parmağındaki evlilik yüzüğünü fark ettiği an gerçek sürpriz ile karşılaşacaktır.

15. Evinizde bir noktadan diğerine bir kırmızı kadife kurdele yerleştirin. Yol boyunca ilişkiniz süresince paylaştığınız mükemmel anları hatırlatarak küçük notlar ve resimler takın. O bunları takip ederek ilerlerken elinizde evlilik yüzüğü ile son durakta bekleyin.

En İyi “Teknik Evlilik” Teklifi Fikirleri
16. Müstakbel eş adayınızın bilgisayarının ana sayfasına gizlice (Benimle Evlenirmisin) yazısını yerleştirin.

17. YouTube’a evlilik teklifinizin videosunu çekip yükleyin.Ve ‘seninle izlemek istediğim harika bir film var’ diyerek izletin.

18. Dijital kamerasını ödünç alın. Ortak arkadaşlarınızı ellerinde evlilik teklifinizin yazdığı posterlerle çekin. Kelimeleri, “sen”, “benimle”, “evlenir misin?” şeklinde her biri ayrı ayrı bir postere yazılacak şekilde hazırlayın. Daha başka sevgi sözcükleri, şiir ve görseller de hazırlayın. Önce tek tek sonra hepsi bir arada olacak şekilde dijital kamera veya fotoğraf makinasına yükleyin. Birlikte izleyin.

19. Yüksek teknolojiden anlayan bir sevgiliniz varsa dijital medya (bloglar ve facebook gibi) aracılığıyla evlilik teklifinizi, ipuçlarınız evlilik teklifinizi içerecek şekilde yerleştirin.

20. Aşkınızı anlatan ve evlilik teklifinizi ifade ettiğiniz bir web sayfası oluşturun. Sevgilinize üzerinde web adresinin yazılı olduğu bir ipucu bırakın – başka bir ayrıntı vermeyin. Teklifiniz resmi olarak kabul edildikten sonra, o gururla arkadaşlarınız ve ailenizin de görebilmesi için web sayfanızı paylaşın.

21. Canlı-kanal akışı (Ustream.com) üzerine evlilik teklifinizi anında yayınlayın ve canlı izlemek için tüm arkadaşlarınız ve ailenizi davet edin.

En iyi “Gurme Evlilik Teklifi” Fikirleri
22. En sevdiğiniz restoranda tatlı tepsisinin içine evlilik yüzüğünüzü yerleştirin.

23. En iyi çikolata ya da kahve lezzetlerini bir hediye sepetine yerleştirin. Hediyeler arasına evlilik yüzüğünü kendi kutusunda koyun.

24. Çikolatalı pasta diliminin tabağına çikolata sosu ile “Benimle evlenir misin?” yazdırın. Ve pasta geldiğinde evlilik yüzüğünüzü kutusunu açarak yanına bırakın.

25. Bir pasta yaptırın ve üzerine “Benimle evlenir misin?” yazdırıp pasta fırınının vitrinine koydurun. Alışveriş veya programınız bittikten sonra tatlı almak için pastacıya uğrayın. Kız arkadaşınız pastasını seçerken vitrine baktığında sizin pastanızı gördüğünde bunun O’nun için hazırlandığını evlilik yüzüğü aracılığıyla ifade edin.

26. Kendi özel evlilik teklifi mesajınızı içerecek şekilde çerez sepeti oluşturun.

En “Oyunlu Evlilik Teklifi” Fikirleri
27. Kendi bulmacanızı oluşturun ve kahvaltıda üzerinde çalışmak için hazır olun.

28. Tavana karanlıkta parlayan yıldız çıkartmalar ile teklifinizi heceleyerek yazın. Yatağına yattığında ışıkları kapayacak ve geceleyin kaçınılmaz sürprizle karşılaşacak.

29. Buzdolabı mıknatısları ile evlilik teklifinizi heceleyerek yazın.

30. Ofis ya da çalışma masasına gizlice girin ve masasının üzerine veya ofisindeki tahtaya evlilk teklifinizi yazın. O gelene kadar oda dışında katlarda veya dolaplarda saklanın.

31. Yüzük parmağının ölçüsünü önceden kendiniz alın veya yakın bir kız arkadaşından yardım isteyin. Herhangi bir vesileyle hediye almaya veya alışverişe gittiğinizde “Tamam, bunun yerine bir de bunu dene istersen” deyin ve yüzüğü gösterin.

32. Tüm hazırlıkları organize edin, hiç beklemediği bir anda “Evlen benimle” diyerek teklifinizi yapın. Anında evlenin.

En iyi “Sonbahar ve Kış Evlilik Teklifi” Fikirleri
33. Yılbaşı hazırlıkları sırasında kurabiyelerle veya süslerle “benimle evlenir misin?” yazın.

34. Açık havayı yakaladığınız bir öğleden sonra uçurtma uçurun ve uçurtmanın altına evlilik teklifinizi yazın.

35. Bir parkta sizin için – şarap ve peynir ile birlikte, tabii ki – arkadaş veya aile üyeleriyle piknik kurun. Bu sürpriz teklifi piknik alanına büyük harflerle yasın veya asın.

36. Otomobilinin ön camındaki donmuş çiğ katmanının üzerine evlilik teklifinizi kazıyın.

En iyi “Bahar ve Yaz Evlilik Teklifi” Fikirleri
37. Çiçek mevsiminde her yerin rengarenk çiçeklerle dolu olduğu bir park ya da botanik bahçesinde evlenme teklif edin

38. Ailecek gidilen barbekü/ mangal partisi düzenleyin ve bu fırsatı değerlendirin.

39. Plaja veya kumsala gidin ve kumdan bir kale yapın. Kalenizin en yüksek kısmına yüzüğü kutusuyla yerleştirin. Sonra müstakbel nişanlınızı kumdan kalenizi görmesi için davet edin.

40. Bir şişe içine mesajınızı yazın. Bir gece önce, kağıt parçası üzerine bir aşk şiiri yazın. Antik bir şişe içine mesajınızı yerleştirin, mantar tıpa ile ağzını sıkıca kapatın. Kumlara gömün. Kuma rüzgarla değişmeyecek bir iz bırakın. Ertesi sabah birlikte sahilde yürüyüşe çıkın. Evlilik yüzüğünü de yanınıza alın. Birlikte yürüyüşe çıkmadan önce mesajınızın olduğu şişenin hala yerinde durduğundan emin olun.

En “Düşünceli Evlilik Teklifi” Fikirleri
41. Eğer sanatsal olarak yetenekliyseniz ya da el emeği bir şey yapmak isterseniz bizzat sizin tarafınızdan yapılmış özel bir el oyması mücevher kutusu içine evlilik yüzüğünüzü koyabilirsiniz.

42. Her zaman istediği bir hayvan mı var? O zaman hayalini kurduğu hayvanı alın, boynuna kutulu bir kurdele veya tasma takın. Minik kutunun içine evlilik teklifinizi yazın.

43. Hatıra olarak saklamak istiyorsanız, evlilik teklifinizi yapacağınız yere gizli kameranızı kurun ve müstakbel eşinize evlenme teklif edin. Sonra da beraber oturup izleyin veya yakınlarınıza izletin.

44. Bir Vespa scooter kiralayın. Sürüş için kız arkadaşınızı davet edin, motosiklete binmeden hemen önce güvenlik için kask takması gerektiğini hatırlatın. Onun için hazırladığınız kaskı (içinde yüzük kutusu ile) verin, ve sonra kutlamak için şehirde turlayın!

45. Lüks bir otel barında bir içki için buluşun. Gitme vakti geldiğinde, çok geç olduğunu zaten gece için bir oda ayırtmış olduğunuzu söyleyin. Mükemmel bir sürpriz evlilik teklifi için ortamda gerekli her şeyi; gül, mumlar, çikolata ve şampanyayı önceden hazırlamış olun.

“Komik Evlilik Teklifi” Fikirleri
46. Neden sevgilimle evlenmek istiyorum sorusunun cevabı olarak, 10 neden listesi yapın. Bir kalabalığın önünde ona bunları okuyun, veya onları telgraf, kurye, e-mail yoluyla her gün bir tanesi olacak şekilde ve evlilik teklifiniz en son kartta siz de okuduğunda yüzükle yanında olacağınız şekilde gönderin.

47. Gerçekten sürpriz ister misiniz? Büyük bir buzdolabı kutusunun alt kısmını (tabanını) kesin. Kağıt ve kurdele ile sarın ve süslü bir kart takın “Bu hediye paketinin içinde senin için bir ömür boyu için hazırlanmış hediye var” yazın ve Onun ofis veya ön kapısına koyu, tabii kutunun içinde kendiniz olun.

48. Her zaman yediği bir kraker, çukulata, cornflakes kutusunun içine evlilik yüzüğünü koyun.

49. Onun favori romantik filmini öğrenin, birlikte seyredin ve final için kendi romantik sahnenizi hazırlayın. Film bittikten sonra beyaz bir limuzin veya özel süslenmiş bir faytona binin, harikulade çiçek buketleri, çikolata sepeti arasında elini tutarak yüzüğü verin.

50. Başka bir komik film önerisi? En sevdiğiniz şarkıları evin dışında duyulacak şekilde bir sistem kurarak ayarlayın. Evine geldiğinde romantik şarkılarınız çalarken siz de şarkının klibine uygun giyinerek kapının önünde yüzüğünüzle evlilik teklinizi yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder