COMBO 100 mg Film Tablet - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 03, 2017

COMBO 100 mg Film Tablet

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

COMBO 100 mg Film Tablet

Endikasyon Bilgisi :
İlacın etken maddesi Sildenafil sitrat’dir. COMBO 100 mg Film Tablet , penisteki kan damarlarını gevşeterek, cinsel uyarı sırasında kan akışını penise doğru hızlandırır. Erkeklerde sertleşme fonksiyonu bozukluğu (iktidarsızlık) tedavisinde etkili bir ilaçtır. COMBO , cinsel aktivitede penis sertleşmesinin sağlanamaması ya da sertliğin korunamaması durumunda kullanılmaktadır.

COMBO 100 mg Film Tablet Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar :

İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.

COMBO , penisteki kan damarlarını gevşeterek, cinsel uyarı sırasında kan akışını penise doğru hızlandırır. Erkeklerde sertleşme fonksiyonu bozukluğu (iktidarsızlık) tedavisinde etkili bir ilaçtır.

COMBO 100 mg Film Tablet
COMBO 100 mg Film Tablet

COMBO , cinsel uyarı olmadığı durumlarda etki etmemektedir.

Cinsel ilişki sırasında baş dönmesi, mide ağrısı, mide bulantısı, sersemleme ve göğüste yanma hissederseniz cinsel ilişkiyi hemen durdurunuz ve acilen doktorunuza başvurunuz.

Göğüs ağrısı veya ağırlık hissi, kola veya omuzlara doğru yayılan ağrı, mide bulantısı, terleme, genel olarak hasta hissetme, kalp atışlarında düzensizlik, nefes darlığı, baş dönmesi hissi, bayılma, el ve ayak bileklerinde şişlik, görme değişiklikleri, kulaklarda çınlama ve ani duyma kaybı ve ani görme kaybı, ağrılı ya da 4 saat veya daha uzun süren penis ereksiyonu (penis sertleşmesi) gibi durumlarda COMBO ‘ yu kullanımını kesip, acilen doktorunuza başvurunuz.

Karaciğer hastalığı, böbrek hastalığı, lösemi, kan hücresi hastalıkları, kalp hastalığı, kalp ritim bozukluğu, son 90 gün içinde geçirilmiş kalp krizi öyküsü, mide ülseri, gece körlüğü, felç, son altı ay içinde kalp yetmezliği öyküsü, yüksek veya düşük tansiyon, göğüs ağrısı, kanama bozuklukları, penisin ağrılı ereksiyonu ya da şekil bozukluğu, sağlık sebebiyle cinsel ilişkiye girmemeniz gerektiğinin söylenmesi gibi durumlarda COMBO ‘yu doktorunuza danışmadan kullanmayınız.

İlacın kullanımı gözün görme sinirlerine giden kanın akışını azaltabilir ve nadiren de olsa bu durum ani görme kaybına sebep olabilir. Ani görme kaybı yaşarsanız acilen bir sağlık kuruluşuna başvurunuz.

COMBO ‘yu kullanacağınız zaman veya kullanmayı düşünüyorsanız, alkol almaktan kaçınınız. Alkol sertleşme yeteneğini etkileyebilir.

COMBO ‘ yu 18 yaşın altındaki çocuklar ve ergenler kullanmamalıdır.

COMBO 100 mg Film Tablet’in Kullanım Şekli :

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.

İlacın her dozunu bir bardak dolusu su ile alınmalıdır. Cinsel aktiviteden yarım ila bir saat önce alınmalıdır. Günlük önerilen en yüksek doz 100 mg dır. En yüksek doz günde bir defadan fazla kullanılmamalıdır.

Normal olarak günlük önerilen doz 50 mg dır. Günde bir defadan fazla kullanılmamalıdır.

Cinsel uyarı olmadığı durumlarda etki etmemektedir.

İlacın olası yan etkileri :

Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.

Baş ağrısı, baş dönmesi, hazımsızlık, yüzde kızarıklık, burun tıkanıklığı ve idrar yolu enfeksiyonu yaygın görülen yan etkilerdir.

İlaç Etken Maddesi: Sildenafil sitrat

İlaç Marka İsmi: COMBO 100 mg Film Tablet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder