Cildinizi OHT Peptide 3 Peeling İle Gençleştirin - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 27, 2017

Cildinizi OHT Peptide 3 Peeling İle Gençleştirin

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Cildinizi OHT Peptide 3 Peeling İle Gençleştirin

Cildinizin her zaman temiz ve berrak olmasını istiyorsanız teninize özen göstermelisiniz. Evde yapacağınız bakımların yanında bazı özel ürünler de genç ve taze görünümlü bir cilt için size yardımcı olacaktır.OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, cildin daha temiz ve yağsız olmasını sağlıyor. Cildi kurutmadan parlamayı önlüyor.

Günlük cilt temizliği için geliştirilmiş OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, soya, jojoba ve prinç yağı içeren mikropartikülleri ile cildi yıpratmadan derinlemesine temizliyor ve tıkanmış gözeneklerinden arındırarak görünümünün daha pürüzsüz olmasına katkıda bulunuyor.

OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, geliştirilmiş yağ ve gözenek önleyici formülüyle, gözeneklerin görünümünün hafifletilmesine yardımcı oluyor.

Cildinizi OHT Peptide 3 Peeling İle Gençleştirin
Cildinizi OHT Peptide 3 Peeling İle Gençleştirin

Siyah noktalarınızdan kurtulurken, cildinizin pürüzsüz bir görünüm kazandığını hissediyorsunuz. Başlıca aromatik zengin yağların esansları ile zenginleştirilmiş temizleyici, cildi ölü hücrelerden arındırırken, kurutmadan fazla yağından arındırıyor ve ferahlatıyor. İçindeki aromatik yağlar gerçekten zengin.

Soya, jojoba ve prinç yağı birleşiminden oluşan küçük toplar, cildi yıpratmadan peeling etkisi gösteriyor ve siyah noktalardan arındırıyor.

Yeşil çay özü, anti-oksidan etkisi ile doğal bir yumuşatıcı etkisini gösteriyor, temizleme işlemi sırasında cilde ferahlık veriyor. Yukka (Avize Ağacı Yağı), doğal bir temizleyici olarak, cildi kurutmadan yağ fazlasını ve pütürleri gidermeyi amaçlıyor.

Nemlendirici ve antioksidanlar içeren, suyla köpüren temizleme jeli, ciltteki makyaj kalıntılarını yok ediyor. Akne önleyici özel bakım, cildin berrak ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki özel formülüyle cildi nazik bir biçimde soyarken, sivilce oluşumunu önlüyor.

15 çeşit aromatik bitki özü

OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli içinde tam 15 çeşit aromatik bitki özü mevcut. Vanilya, yasemin, ylang ylang gül, sardunya, nane, okaliptüs, limon, portakal, lavanta, gül özü, neroli özü yağları, egzotik ve çiçeksi aromaları ile rahatlatıcı etkiyi hedefliyor. Bitkiler dolaşım düzenleyici ve rahatlatıcı etkileri ile cildinize tazelik veriyor.

Uygulaması kolaydır.. Fındık büyüklüğünde bir miktarı(2-3 puf) ıslak cildinize parmaklarınız ile masaj yaparak 1 dakika kadar ovalamanız yeterlidir. Ilık su ile duruladıktan sonra cildinizdeki ferahlık ve tazelik hissi, kendinizi gençleşmiş hissetmenizi sağlar. Günlük kullanım için geliştirilmiştir. İçeriğindeki aromatik yağlar yalnızca cildinizdeki yumuşaklık hissi ile değil, kokuları ile de duyularınızın rahatlamasına ve tazelenme hissine katkıda bulunur.

Bütün bu aromaların birleşimi ile OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, uygulandıktan sonra sadece cildinizi değil, kendinizi de arınmış, rahatlamış ve ferahlamış hissetmeniz sağlar.

İçindeki tanecikler cildime zarar verir mi? Hayır. Soya, jojoba ve prinç yağı birleşiminden oluşan küçük toplar, özellikle cildi yıpratmadan peeling etkisi göstermek üzere geliştirilmiştir. Cildi çizmez, tahriş etmez, nazik etkilidir.

Tüm cilt tipleri için uygun mu? Evet, tüm cilt tipleri için uygundur. Yağlı ciltleri fazla yağdan arındırırken, kuru ciltlerin yağ oranını dengeler.

Kimler kullanabilir? 18 yaşını aşan herkes ve açık yara bulunmayan tüm ciltler için uygundur.

Sigaranın olumsuz etkilerinden korur mu? İçeriğindeki Yeşil çayın doğal anti-oksidan etkisi ile, sigaranın zararlı etkilerini gidermeye yardımcı olur

Erkekler de kullanabilir mi? Evet, tüm OHT peptide 3 ürünerinde olduğu gibi, Polishing Cleanser da hem erkekler hem de bayanlar tarafından güvenle kullanılabilir.

Her gün kullanabilir miyim? Evet, günlük kullanım için formüle edilmiştir. Her gün kullanmanın olumsuz etkisi olmadığı gibi, düzenli kullanımın ciltte düzeltici etkileri gözle görülür olacaktır.

OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, fındık büyüklüğünde bir miktar ıslak cilde parmaklarla masaj yapılmak suretiyle uygulanır. Uygulama sonrası cildin durulanması yeterlidir.

OHT Peptide 3 Peeling Temizleme Jeli, cilt temizliği yapmak ve taze bir cilde sahip olmak için genç ve çekici görünmek isteyen bayanlar tarafından kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder