Büyük Beden Modası - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Büyük Beden Modası

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Büyük Beden Modası

Kilo problemi çağımızın problemi ve ne yazık ki bugün bu problemle başa çıkmakta zorlanan pek çok kadın var. Özellikle Türk toplumunun genetik özelliklerinden dolayı kadınları biraz balıketli ve topludur. Daha doğrusu belirli bir yaş aralığına geldiğinde kilo almaya meyillidir. Fazla kilolarıyla başa çıkmakta zorlanan kadınlar için kendi vücut ölçülerine uygun kıyafetler bulmakta bir o kadar sıkıntılıdır.

Kilolu kadınlar için şık ve güzel olmak, doğru kıyafeti doğru parçayla kombinlemek biraz daha zordur. Özellikle fazla kiloları ve bölgesel yağlanmaları kapatmak ve aynı zamanda şık ve zarif olmak o kadar kolay değildir. 

Ancak günümüz kadın giyim modası çığ gibi büyümekte olduğu için eskiye oranla büyük beden giyimler bulmak bugün çok daha kolaydır. Arz talep meselesinden dolayı büyük bedene olan yığılım git gide artmaktadır. Kilo problemi olan kadınlar için de oldukça şık, güzel ve kusur kapatıcı hatta zayıf gösteren modelleri bulmak oldukça kolaydır.

Büyük Beden Modası
Büyük Beden Modası

Tesettür giyim tarzına sahip olan aynı zamanda büyük beden giyinen bayanlar için büyük beden tesettür giyim seçenekleri için benim ve çevremin tercihi bu konuda rahatlıkla söyleyebilirim ki …  birbirinden farklı ve bol seçenekli ürünleri ile büyük beden kıyafet bulma derdine son!

Fazla Kilolarımı Nasıl Kapatabilirim?
Fazla kilolarınızla barışık olmanız öncelikleriniz arasında olmalı. Bu kilolarla başa çıkabilmenin yanında aynı zamanda koyu renkli elbiseler, pantolonlar, tunikler tercihleriniz arasında olmalıdır. Desenli kıyafetlerde yatay çizgilerden ziyade dikey çizgiler giymeye özen göstermeli, büyük desenlerden kaçınmalısınız.

Büyük beden tesettür giyim modasında durum biraz daha kolaydır. Çünkü kapalı tarzda olan bu giyimle kusurları ve kiloları kapatabilmek çok daha kolaydır. Renk olarak kahverengi, siyah, lacivert ve koyu bordo, yeşil tonları büyü beden giyim tarzı için ideal tonlardır.

İsteğe ve beden yapısına göre birçok modeli internet üzerinden kolayca bulabileceğiniz, fiyat karşılaştırması yapabileceğiniz sayfası ile sizde kendi farklı ve şık büyük beden modanızı yaratabilir pek çok kişiye bu anlamda ilham verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder