Bikini Üzerine Giyilebilecek Kıyafetler - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Kasım 26, 2017

Bikini Üzerine Giyilebilecek Kıyafetler

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Bikini Üzerine Giyilebilecek Kıyafetler

Deniz sezonların da bikiniler ve mayolar adeta şıklık yarışı içerisin de tasarlanmaktadır. Ama hanımların artık yeni trendleri mükemmel bikiniler olmakta ve bu tasarımlara farklı bir güzelliği yansıtması amacı ile bir çok bunları tamamlayacak giyim tekstil ürünlerini hazırlamış.

Böylece hoş ve estetik güzelliği bikiniler üzerine ve kendinize sunabileceksiniz. Bu nedenle pareo modelleri bu yeni deniz sezonunda farklılığı ile gözlere doyurucu bir güzelliği ve deniz ve plajlarda sıkça hanımların tercih edeceği bayan giyim kıyafet modelleri şeklinde düşünmenize fırsat verecektir.

Pareolar genellikle desenlerden oluşmakta. Yani çiçekler adeta doğal görünümü ile desenlenmiş ve bazılarında elbise şeklinde kesimler ile yapılmıştır. Ayrıca geniş kesimli olmasından dolayı bikiniler üzerin de daha şık olmayı başaracaktır. 

Bikini Üzerine Giyilebilecek Kıyafetler
Bikini Üzerine Giyilebilecek Kıyafetler

Elbise stillerin de uzun, mini gibi detaylar kullanılmış ve bu sayede rahatlığı hissetmenize imkan tanımıştır. Asimetrik kıyafetler ise yaka kısımları V şeklinde, genişçe yapılmakta ve salaş tarzını oluşturmakta. Bunlarda kol kesimleri yapılmamış ve bu stilde sonlandırılmış. Ayrıca desenlerde oldukça ilgi çekici ve renklerin muhteşemliği ile birlikte kullanılmış.

Yani çizgiler ince, kalın ve hatta şeritler halinde dizayn edilmiş. Bazısı ise yine geniş kesimlerle hazırlandığı için kullanılan kumaşlardan oluşan kuşaklar dökümlü hale gelmesine yardımcı olmuştur. Ayrıca mini tarzlar da daha güzel ve hoşluğu saplamakta. 

Stil ve tarz farklı olduğu için değişik modellerde olması sayesinde her bayana hitap etmekte. Tek parça pareo modelleri ise bel veya basen kısımlarına bağlanmakta ve böylece sahillerde hanımların kurtarıcısı olarak kullanılmaktadır. En farklı ve son tasarım diyeceğimiz model ise iki farklı şekilde kullanmanız için sunulmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder