BITAVIN B12 Film Tablet - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 24, 2017

BITAVIN B12 Film Tablet

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

BITAVIN B12 Film Tablet

Endikasyon Bilgisi : İlacın Etken Maddesi Vitamin B1, Vitamin B6 ve Vitamin B12′ dir. BITAVIN B12 Film Tablet, B1, B6 ve B12 vitamini gereksinimi bulunan hastalarda kullanılmaktadır. Beslenme bozukluklarına bağlı vitamin yetersizliği durumlarında ve normal beslenmenin desteklenmesi amacıyla; vücut ve zihnin çabuk yorulması, unutkanlık, sinirlilik, kol ve bacaklarda titreme gibi genel şikayetleri olan hastalardaki vitamin gereksinimlerinde; sinir iltihabı, şeker hastalarında görülen sinir hasarı, sinir ağrısı, zona rahatsızlıklarında; siyatik, bel ağrısı, eklem ağrısı, kas ağrısı, eklem iltihabı, eklem çevresi iltihabı ve romatizmal ağrılar gibi diğer ağrılı durumlarda; kalp kası bozukluğu, radyasyon hastalığı, ameliyat sonrası kusmalar, ateşli romatizma ve alkolizm sırasında görülen uzun süreli zehirlenmelerde tedaviye yardımcı olarak kullanılmaktadır.


BITAVIN B12 Film Tablet Hakkında Bilinmesi Gereken Hususlar:

İlacın etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez.

B1, B6 ve B12 vitamini gereksinimi bulunan hastalarda kullanılmaktadır.

12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz.

Eğer karaciğer veya böbrek yetmezliğiniz varsa ya da hamileyseniz veya emziriyorsanız; kullanmayınız.

BITAVIN B12 Film Tablet
BITAVIN B12 Film Tablet

Vitamin B12 veya folik asit eksikliğine bağlı anemi hastalığınız varsa veya parkinson hastası ya da tüberküloz hastası iseniz veya yüksek miktarda alkol tüketiyorsanız, bu ilacı kullanmadan önce doktorunuza durumunuzu söyleyiniz. İlacınızı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için doz ayarlamalarına ve spesifik testlere ihtiyaç duyulabilir.

Laktoz içermektedir. Eğer doktorunuz tarafından bazı şekerlere karşı tolerans bozukluğunuz olduğu söylenmişse, ilacı kullanmadan önce doktorunuza söyleyiniz.

Hamilelik ve emzirme dönemlerinde doktorunuza danışmadan kullanmayınız.

BITAVIN B12 Film Tablet’in kullanım Şekli:

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.

İlacın her dozunu bir bardak dolusu su ile birlikte alınız.

İlacın Olası Yan Etkileri :

Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.

İlacın kullanımına bağlı olarak yaygın görülen herhangi bir yan etki bildirilmemiştir.

İlaç Etken Maddesi: Vitamin B1, Vitamin B6 ve Vitamin B12

İlaç Marka İsmi: BITAVIN B12 Film Tablet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder