Google’da Nasıl Anında Hızlı İndex Alınır ? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Eylül 04, 2017

Google’da Nasıl Anında Hızlı İndex Alınır ?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 

Google’da Nasıl Anında Hızlı İndex Alınır ?

Google’da nasıl anında ve hızlı index alınır veya alınabilir. Kendi yaptıklarımı ve nasıl google’de hızlı index aldığımı hatta anında 32 saniye gibi kısa bir sürede ilk sayfada çıkabilirsiniz sizlere bunlardan bahsedeceğim.



İlk olarak her zaman ama her zaman söylediğim gibi. Özgün makale üretin, özgün olun bu size bir şey kaybettirmez aksine daha çok şey kazandırır. Geçelim anlatıma.

İlk öncelikle indexlenmek için bir çoğumuzun bildiği veya bilmediği gibi yazmış olduğumuz makaleyi “Google gibi getir” yaparak googlede anında indexlenmesine yardımcı olabiliriz.

Bu “Google gibi getir” ne oluyor diyor iseniz. Google’nin kendi geliştirmiş olduğu bir sitedir ayrıca güvenilir ve iş görücüdür. Aşağıda vermiş olduğum linkten siteye girip öncelikle kendi makalenizin veya sitenizin URL ve etiketlerini hangi kelimelerde cümlelerde googlede indexlenmesini istiyorsanız hemen altındakı yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Benim yapmış olduğum yöntem şudur:

Örnek makale olarak Google Link Reddetme Aracı Nasıl Kullanılır ? isimli makalemizden yola çıkarak örnekleri göstereyim.

İlk önce yazmış olduğum makaleyi URL kısmını kopyalayıp “Bu siteye” girip resimdeki gibi URL yazan yere URL linkinizi yapıştırın.

Daha sonrasında makalenizde yazmış olduğunuz “Anahtar Kelimeleri” sitenin URL kısmının altındaki “YORUMLAR” kısmına yapıştırın.

Daha sonrasında “Adres Ekle” butonuna basarak bir sonraki ve son işlemi tamamlayacağız.

“Adres Ekle” Butonuna tıkladıkdan sonra karşınıza tekrardan URL ve “CAPTCHA” yani robot olmadığınıza dair bir sistem gelecek. URL kısmına tekrardan makale linkini yapıştırdıkdan sonra “İstek Gönder” Butonuna tıklayın.

Google’da Nasıl Anında Hızlı İndex Alınır ?
Google’da Nasıl Anında Hızlı İndex Alınır ?

Daha sonra google sizin makalenizi istek talep ettikden sonra “İsteğiniz alındı ve kısa süre içinde işlenecek.” dedikten yaklaşık 10 – 20 dakika içinde indexler.Tabikide eğer spam ve +18 içeriğe sahip olmayan makaleler için bu geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder