Survivor 2017 Erdi Ünver Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 29, 2017

Survivor 2017 Erdi Ünver Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Survivor 2017 Erdi Ünver Kimdir?
Acun Ilıcalı’nın seneler boyunca yayınladığı, ekranların sevilen yarışma programı Survivor başladı. Önceki senelere göre Survivor 2017 zorluk seviyesi bakımından diğer yarışmalardan az da olsa ayrılıyor. Sporla uğraşan birçok yarışmacıyı Survivor 2017 kadrosu içinde izliyoruz. Şahika Ercümen, İlhan Mansız, Çılgın Sedat, Adem Kılıççı gibi isimlerin yanı sıra Göz6 şampiyonları olarak Survivor’a katılmayı başaran Erdi Ünver ve Berna Keklikler de yarışmacılar arasında yer alıyor. Göz6 yarışmasını birincilikle kapatarak adaya gelen Erdi Ünver fazla kilolarıyla dikkat çekiyor. Ünver’in ada koşullarına uygun olmamasıyla ilgili birçok eleştiri yapılmıştı, ancak o kendisine fazlasıyla güveniyor.

Erdi Ünver
Erdi Ünver’in Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri
Erdi Ünver, Kırklarelili bir ailenin çocuğu olarak 1988 yılında dünyaya geldi. İstanbul’un Bayrampaşa semtinde çocukluk dönemini geçirdi, ilk ve ortaöğrenimini de burada tamamladı. Küçük yaşlardan itibaren her erkek çocuğunda olduğu gibi futbola yöneldi. Ancak onu diğerlerinden ayıran fark ise, Erdi’nin futbol tutkusunun büyüklüğüydü. Mahalle maçlarında, lise takımında futbol oynadı ve tutkusunu bir üst seviyeye taşıyarak amatör futbolcu olmayı başardı. Meslek olarak Gümrük komisyonculuğunu seçti ve bu mesleği icra ederek geçimini sürdürdü. Bu zaman aralığında futboldan hiç kopmadı, en büyük hayalinin de futbolcu menajerliği yapmak olduğunu her zaman dile getiriyor. Erdi Ünver, memleketi olan Bayrampaşa’da geniş bir destekçi kitlesine sahip bir yarışmacı.

Erdi Ünver Kimdir
Erdi Ünver, televizyon ekranlarına ilk olarak Acun Medya’nın düzenlediği Göz6 programında çıktı. Yarışmanın başladığı ilk günlerden itibaren, amacının Göz6 şampiyonu olarak Survivor 2017’ye katılmak olduğunu dile getirdi. Göz6’da sergilediği bazı hareketler nedeniyle hem yarışmacı arkadaşlarından hem de izleyicilerden sert tepkiler aldı. Bir kısım insan Erdi Ünver’i antipatik ve saygısız bir kişi olarak görürken, diğer kesim ise Erdi’yi bağrına bastı.


Erdi Ünver Biyografi
Göz6 evinde karıştığı kavgalar sonucunda zor anlar yaşadı, ancak iddia ettiği gibi Göz6 şampiyonluğunu kazandı. Finalde Göz6 evinin diğer bir adayı olan Bulut’la karşılaştı ve halk oylamasında birinci oldu. Kızlar evininin şampiyonu Berna Keklikler ile birlikte Survivor 2017’ye katılmaya hak kazandı. Survivor’un Göz6’dan çok daha zor bir yarışma olduğunu kabul eden Erdi Ünver, yarışmanın sonunda kazanan kişinin kendisi olacağını iddia ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder