Eser West Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 29, 2017

Eser West Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Eser West Kimdir?
Fiziksel ve ruhsal dayanıklılığa bağlı bir yarışma olan Survivor 2017, Tv8 ekranlarında başladı. Sporcu kimliği olan yarışmacılar ada oyunlarını kazanabilmek için savaşıyor. Gönüllüler takımında yer alan üç yarışmacı daha önce Kısmetse Olur ve Göz6 gibi programlarda yer almıştı. Kısmetse Olur programından hatırladığımız Francesc Eser West, Survivor 2017 kadrosunda bulunuyor. New York doğumlu olan 1.75 boyundaki yarışmacı, ayrıca Hande Yener’in “Mor” şarkısına çekilen klipte de oynamıştı. İngilizce öğretmeni olan Eser West, yarışmada gösterdiği hırs ve motivasyonla dikkatleri üzerine çekiyor.

Eser West’in Yaşamı ve Survivor Hakkındaki Düşünceleri
Eser West, 1990 yılında Amerika’nın New York şehrinde dünyaya geldi. Babası Amerikalı olan Eser West, çocukluk yıllarını ve eğitim hayatını da Amerika’da geçirdi. Küçük yaşta spor aktivitelerinin içinde yer aldı. West, La Guardia Community College üniversitesinden mezun oldu ve mesleğini İngilizce Öğretmenliği olarak seçti, ancak öğretmenliğin kendisine göre bir meslek olmadığı kanaatine vardı. Fitness üzerine oldukça sıkı çalışmalar yapan West, aynı dönemde vücudunu kaplayan dövmeler yaptırdı.

Eser West
Sinema ve televizyon dünyasına da ilgi duymaya başlayan yarışmacı, şov dünyasının içinde yer alması gerektiğine karar verdi. Bu doğrultuda, Westside Productions şirketini kurdu, oyuncu ve yapımcı olarak kariyerine devam etti, ayrıca kameramanlık eğitimi alarak çekim teknikleri hakkında bilgiler edindi. Son dönemde kendisine bir Youtube kanalı açan Eser West, video çalışmalarını bu platform üzerinden yayınlıyor.

Eser West Kimdir
Eser’in Türkiye’ye gelme kararında, şov dünyasının içinde yer almak istemesi etkili oldu. Ülkeye geldiğinde ilk olarak Hande Yener’in “Mor” şarkısına çekilen klipte oynadı ve bu sayede kendisini geniş kitlelere tanıtma imkanı yakaladı. Daha sonra Kanal D’de yayınlanan “Kısmetse Olur” isimli programa katıldı. Eser’in İngilizce ve Türkçe arasında gidip gelmesi, kelimeleri tam söyleyemeden kurduğu cümleler Türk halkına sempatik geldi. Hayran kitlesi arttıkça popülerlik kazanan West, son olarak Acun Medya tarafından Survivor 2017 kadrosuna seçildi.


Eser West Biyografi
Eser West kendini çılgın, deli dolu ve ne yapacağı belli olmayan biri olarak tanımlıyor. Survivor’da tek amacının şampiyonluk olduğunu belirten yarışmacı, ada oyunlarındaki performansı, çıkışları ve tartışmalarıyla dikkat çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder