Okullar ne zaman kapanacak? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 06, 2017

Okullar ne zaman kapanacak?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Okullar ne zaman kapanacak?
Kamuoyunda okulların erken tatil edilebileceğine dair söylentiler dolaşırken, okullar ne zaman kapanacak sorusunun cevabı Nabi Avcı’dan geldi… Öğrenciler ve aileleri merak ve heyecan ile okulların kapanacağı günü bekliyor. Peki, okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlayacak? 2014-2015 Eğitim Öğretim yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde veliler de öğrenciler gibi heyecanlı.

Milli Eğitim Bakanlığı son olarak 7 Haziran günü yapılacak olan Genel Seçimler nedeni ile 8 Haziran Pazartesi gününü tatil etmişti. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarını cevaplayarak okulların ne zaman tatil olacağını açıkladı.

Seçim dolayısıyla okulların bir hafta erken kapanacağı iddialarının doğru olmadığını belirten Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, “Okullar normal ilan ettiğimiz takvim doğrultusunda 12 Haziran’da tatil olacak” dedi.

Bakan Avcı, açıklamasına şöyle devam etti; “Öyle bir şey yapılsa seçim için özel bir planlama yapıldı gibi dedikodular olur. Sanki biz kimin nasıl oy kullanacağını biliyoruz da velileri ona göre yönlendiriyormuşuz gibi. Bunu bile söyleyenler çıkabilir. Onun için biz hiç takvimimizi bozmuyoruz.”


9 Şubat 2015 Pazartesi başlayan 2014- 2015 Eğitim Öğretim yılı 2. dönemi, 12 Haziran 2015 Cuma günü sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder