MEB Şubat ayı 2017 öğretmen ataması açıklaması - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 08, 2017

MEB Şubat ayı 2017 öğretmen ataması açıklaması

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
MEB Şubat ayı 2017 öğretmen ataması açıklaması
Şubat ayı öğretmen atamaları yapılacak mı? MEB'den öğretmen atamaları için açıklama geldi mi, son dakika atama haberleri bu sayfada Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı atama konusunda 'Öğretmen ataması olacaksa da şubat ayına yetişmez. Atama için kamu kadrolarına dağıtım yapılmadı.' dedi.

Şubat ayı öğretmen atanması olacak mı? MEB Müsteşarı'ndan öğretmen atamaları için son dakika açıklaması geldi. Peki, öğretmen atamaları yapılacak mı İşte sorunun yanıtı. Geçtiğimiz ay şubat ayı öğretmen atamalarıyla ilgili soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, atamalar için ortak bir çalışma yapacaklarını bildirmiş, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ortak çalışmasıyla sonucun ortaya çıkartılacağını ifade etmişti.

Şubat ayı 2017 öğretmen ataması MEB son dakika açıklaması

Geçtiğimiz ay şubat ayı öğretmen atamalarıyla ilgili soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, atamalar için ortak bir çalışma yapacaklarını bildirmiş, Başbakanlık, Maliye Bakanlığı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ortak çalışmasıyla sonucun ortaya çıkartılacağını ifade etmişti. Toplam 60 bin personelin bir yıl içerisinde atanmasını planladıklarını ifade eden Yılmaz; "Tek başına Milli Eğitim Bakanlığımızın yapacağı bir husus değil. 

Daha önce de söylediğim gibi, Çalışma, Maliye ve Başbakanlık ile bir araya gelip konuşacağız. Toplam 60 bin personelin bir yıl içerisinde atanması düşünülüyor. Bunların içinde Polis, doktor, hakim ve öğretmen atamaları yer alacak. Bunların dağılımını henüz yapılmadı. 


Dağılım yapılmadığı için bu aşamada herhangi bir sayı vermek mümkün değildir. Bu, atamaların hiç olmayacağı anlamına gelmiyor." demişti. Son açıklamada ise Şubat ayında bir atamanın olmayacağı belirtilmiş oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder