Almanya'da Survivor - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 04, 2017

Almanya'da Survivor

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Almanya'da böyle Survivor çekmeye başlamışlar adı da ''Adem Havva'yı Arıyor''
1. Almanya'da ekranlara gelen yarışmanın adı Adem Havva'yı Arıyor.
2. Yarışma kadın ve erkeklerin komple çplk olmasıyla adada geçiyor.
3. Yarışmaya katılanlar bir adada oyun ve yarışlar eşliğinde uygun eşi bulmaya çalışıyorlar.
4. Bağırışlar, kavgalar, aşklar gırla yaşanıyor.
5. Bu şovun aşk ilişkileri çok heyecanlı olacak gibi.
6. Katılımcılar yemek pişirerek ya da çeşitli oyunlar oynayarak yarışıyorlar.
7. İzleyici ve halk bu programı nasıl karşılıyor orası da bilinmez.
8. Yarışmacılar kıyafet ve günlük rahat hayat olmadan birbirlerini tanımaya çalışıyorlar.
9. Adem Havva'yı Arıyor bir açıdan eş bulma bir başka açıdan da Survivor'a benziyor.

Survivor, X Factor, Fear Factor... Bugüne kadar ekran başında nefes nefese izlediğiniz, katılımcıların güç doğa koşullarıyla mücadele etiği tüm yarışmaları unutun. Hatta, Biri Bizi Gözetliyor, Yabancı Gelin gibi yapımları da... Çünkü bu tür yarışmaların hepsini bir araya getiren ama en ilginci de herkesin anadan doğma kamera karşısına geçtiği bir program Almanya'nın RTL kanalında ekra
Şu sıralar Almanla'da ekranlara gelen Adam Sucht Eva (Adem Hava'yı Arıyor) adlı program ülke çapında gündem yaratmakla kalmayıp ülke sınırları dışına da taştı.

Almanya'da Yayınlanan Survivor 2012'de Çok konuşulucak Görüntüler ve Olay Sahneler ortaya çıktı. Almanya'da ünlülerin bir kamp'ta görüntülendiği Yarışmada ortaya çıkan Sahneler Televizyon başındaki seyirciyi şaşırttı. Yarışmacıların birbirinden cesur hallerini Canlı olarak televizyon'a canlı olarak aktarmasıyla İzleyiciler kanal yönetimini telefona boğdu.Almanya baya iyi ülke, bunu hepimiz biliyoruz. Ve yeni bir enteresanlıkla karşımızda! RTL kanalında 'Adam Sucht Eva' (Adem Havva'yı Arıyor) isimli televizyon programında tüm yarışmacılar çplk yarışıyor. Konaklama, yiyecek, barınma gibi ihtiyaçlarını kendileri karşılamak zorundalar (Survivor yarışmasındaki gibi yani) ama orada bulunmalarının asıl amacı o değil.

Eş bulma programlarında devrim niteliğinde olay bizdeki izdivaç programlarında malum, önce üste başa bakılıyor, tapular, banka hesapları falan soruluyor. Oturulan ev kira mı, aylık bakım masraflarım karşılanacak mı vs. sohbetleri dönüyor. Almanya'daki eş bulma programında ise çırılçıplaksınız ve hiçbir şeyiniz yok. Bence baya iyi olay. Hatta o kadar iyi olay ki, 'Bak güzelim benim malım mülküm ortada, görüyorsun işte her şeyimi. Neyim varsa diktim karşına, ilgini çekerse ne ala!' deme özgürlüğü var programda. Vay be!

Adam Sucht Havva yarşmasında bir ünlüler bir de gönüllüler grubu var. 7 erkek ve kadın ünlü, 11 gönüllü katılımcı. Çplk Survivor - İzdivaç koşullarının bir de şöyle iyi bir yanı var, potansiyel partnerinin açlıkla, uykusuzlukla, zorlu yarışmalarla mücadele ederken nasıl bir karaktere büründüğünü görebiliyorsun. Bizde var olan, 'Birini tanımak istiyorsan ona borç para ver, sırrını ver ve onunla tatile çık' hikayesine bu arkadaşların hiç ihtiyacı yok. Birbirlerini baya iyi tanıyacaklar sanırım.  Balık avlarken aşk yaşama keyfi Yarışmacılar aynı Survivor'da olduğu gibi balık avlıyor, ateş yakıyor, yarışmalara katılıyor. Bu sırada da aşk yaşamaya uğraşıyorlar. Çünkü yarışmanın asıl amacı eşini bulmak.


Acun Ilıcalı'nın Survivor yarışmasından da bir gelişme var. Kerimcan Durmaz, Survivor'a katılıyormuş. Sosyal medya üzerinden paylaşılan Acun, Şeyma Subaşı ve Kerimcan Durmaz fotoğraflarının kokusu çıkmış oldu. Survivor'ın yeni sezonunda nasıl survive olacağını merakla beklediğimiz Kerimcan Durmaz için Acun'un bir de dev hizmeti olabilirmiş. Bu dev hizmet de şu, Kerimcan Durmaz için Survivor yarışmasının formatında birtakım değişikler yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder