2017 Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 19, 2017

2017 Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri açıklandı.
Ataması yapılacak 20 bin öğretmen adayının belirleneceği sözlü mülakat yerleri MEB tarafından açıklandı. İşte sözleşmeli öğretmen mülakat yerleri ve detaylar...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için mülakat yerleri ve günü belli oldu. Adayların başvuru işlemlerinin tamamlanmasının ardından belirli illerde mülakat masaları kuran MEB, adayların hangi gün ve hangi illerde sözlü mülakata katılacağını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Sözleşmeli öğretmen mülakat yerlerini aşağıdaki bağlantıya tıklayıp, açılacak sayfadaki bölüme T.C. kimlik numaranızı yazarak öğrenebilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli aday öğretmen alımı için yapılacak olan sözlü sınav giriş yerlerini açıkladı. Adaylar TC kimlik numaraları ile giriş yaparak yerlerini öğrenebilirler. Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav giriş yerleri açıklandı! Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular alınmıştı. Şimdi ikinci aşamaya geçildi ve adaylar sözlü mülakata alınacaklar. Sözleşmeli öğretmenlik için adayların sözlü mülakata girecekleri yerler ilan edildi!Sözlü Sınav Nerelerde Yapılacak?

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MÜLAKAT YERLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli öğretmenlik başvuru kılavuzunda, sözlü mülakatların yapılacakları merkezler; Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Mardin, Muğla, Samsun, Sivas, Trabzon şeklinde belirlendi.

MEBBİS üzerinden ilan edilecek olan sonuçlara göre başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar ilgili komisyonda sözlü mülakata katılacaklar.


Sözleşmeli Öğretmen Adayları için, sınav giriş yerleri açıklandı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder