Silivri'de kar yağışı yolları kapadı - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 06, 2017

Silivri'de kar yağışı yolları kapadı

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Silivri'de kar yağışı yolları kapadı
Silivri'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı hayatı felç etti. Silivri'de birçok yoldan ulaşım sağlanamıyor.Birkaç gündür mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı bugün yerini soğuk havaya bıraktı. Trakya üzerinden gelen soğuk ve karlı hava, haftanın ilerleyen günlerinde yurdun büyük kısmını etkisi altına alacak. Bugün İstanbul için de öğleden sonrası için kar alarmı verildi.

Bugün İstanbul için de öğleden sonrası için kar alarmı verildi. Meteorolojiden bu sabah yapılan açıklamaya göre kuvvetli yağmur saat 16.00 civarında İstanbul’un batısında Çatalca Silivri hattında karla karışık yağmur ve kar şekline dönecek. Yağışın saat 20.00’ye kadar İstanbul geneline yayılması yoğun olarak gece boyu ve Cumartesi günü devam edeceği tahmin ediliyor. Karın 20 cm üzerinde kar örtüsü bırakacağı bekleniyor.

Meteorolojiden yapılan açıklamada, “Balkanlar üzerinden gelen aşırı soğuk havayla birlikte bugün kuzeybatı kesimlerde, Cumartesi gününden itibaren Marmara, Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu ve Batı Akdeniz’de mevsim normallerinin 10-15 derece altında hava sıcaklığı beklenmektedir” denildi.

Silivri'de akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı hayatı felç etti. Silivri'de birçok yoldan ulaşım sağlanamıyor. Gündüz saatlerinde yağmur şeklinde olan yağış, akşam saatlerinde kara dönüştü. Aniden bastıran kar yağışı sonrasında birçok yolda ulaşım durdu.

Silivri'ye ise gerek Parkköy istikametinden gerekse de Tekirdağ istikametinden D100 karayolu ulaşıma kapanmış durumda. Kar yağışı ve tipi fırtınası sonrasında yollar buz tutarken, zincirsiz yola çıkan araçlar da yolda kaldı. D100 üzerinde da araçların yolda kalması, Silivri'de geliş gidiş güzergahlarını tamamen ulaşıma kapattı. 


Selimpaşa TEM Otoyolu'nda da meydana gelen zincirleme kaza sonrasında ulaşım kilitlenmiş durumda.  Silivri’de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Silivri'de sabah saatlerinde hafif olarak başlayan kar yağışı akşam saatlerinde şiddetini arttırarak yağmaya devam ediyor. İlçede etkili olan kar ve şiddetli rüzgar sebebiyle bölgedeki birçok köy ve mahallede elektik kesintileri de yaşanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder