Evernote Nedir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 31, 2017

Evernote Nedir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Evernote Nedir?
Günümüzde artık bilgisayar ve internet kullanamayan kişi sayısı hiç yok denecek kadar azalmıştır. Her gün yeni bilgilerle, enteresan sözlerle karşılaşırız. Kimi zaman gördüklerimiz hoşumuza gider, aklımıza yazmaya çalışırız. Fakat belli bir süre sonunda unuturuz. İşte tam bu sırada “Evernote” devreye giriyor.

Evernote programı, internet üzerinde veya günlük yaşantınızda önemli bilgilerinizi saklamaya yarayan bir programdır. Kullanımı çok basit olan evernote’de; ilk olarak kendi sitesine kayıt olmanız gerekiyor. Daha sonraları kullanıcı adı ve şifrenizle bu bilgileri sadece sizler görebiliyorsunuz ve veri girişi yapabiliyorsunuz. İsterseniz evernote programını bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Evernote’nin gün geçtikçe çok yaygın bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. En büyük nedenlerinden birisi ise akıllı telefonlar içinde yeni bir yazılım geliştirerek, çok kullanışlı bir hale getirmiştir. “İOS” ve ” Android” tarzı mobil işletim sistemlerinde çok rağbet gören bu program ile ses kayıt ve not alma seçeneği sunmaktadır.


Eğer bu uygulamayı tablet üzerinden kullanıyorsanız ve kalem özelliği var ise; bu uygulamayı kendi el yazınız ile de not almakta kullanabilirsiniz. Ayrıca almış olduğunuz notlar arasında da arama yapma seçeneği de sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder