Edirne'de yarın okullar tatil mi? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 08, 2017

Edirne'de yarın okullar tatil mi?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Edirne'de yarın okullar tatil mi? 09 Ocak 2017 Pazartesi Edirne'de yarın okullar tatil mi? Edirne için soğuk hava ve kar yağışı uyarısı geliyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre Edirne'de yarın kar yağışların devam edebileceği görülüyor. Öğrenciler ise İstanbul’da yarın okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki resmi açıklama geldi mi? 9 Ocak Pazartesi tarihi itibariyle okullar eğer tatil olursa yoğun kar yağışından dolayı okulların tatil olduğu il ve ilçeler haberimizin detaylarında sizlerle olacak.

Bir süredir etkili olan kar yağışı ve soğuk havaya bir de Balkanlar üzerinden gelen aşırı soğuk ve kar /yağışlı hava dalgası da ekleniyor. Bu yılın en soğuk ve şiddetli kar yağışının olabileceği tahmin ediliyor. Fırtına uyarısı da yapan Meteoroloji vatandaşlarımızdan gerekli önlemleri alması gerektiğini de belirtti. Kar yağışı ülkemizin büyük bir bölümünde etkili olunca öğrenciler de yarın okullar tatil mi, Valiliklerden ve MEB'ten kar tatili açıklaması var mı? sorularının cevabını merak ediyor. Valiliklerden veya MEB'ten yapılacak son dakika kar tatili açıklamalarını haberimizden takip edebilirsiniz..
İşte Edirne Valiliğinden kar tatili açıklaması 
(9 Ocak Pazartesi)
Edirne Valiliğimizin almış olduğu karar doğrultusunda yarın 9 Ocak pazartesi günü ilimizdeki tüm özel okullar ve devlet okullarımızda eğitime 1 gün ara verilmiştir...

EDİRNE'DE OKULLAR 
09/01/2017 de TATİLDİR :)

Edirne'de yarın okullar tatil olacak mı merak ediliyor. Meteroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ve Edirne'de de etkileneceği yoğun kar yağışı ve soğuk hava açıklamaları sonrasında öğrenciler ve veliler gözlerini Edirne Valisi gelecek kar tatili duyurusuna dikti. Peki Edirne'de kar tatili olacak mı? 

İstanbul'da Okullar Yarın Tatil mi? 09 Ocak 2017 Pazartesi

Edirne'de yarın okullar tatil olacak mı? Meteroloji tarafından yapılan son açıklamalarda bu akşamdan itibaren yurdu etkisi altına alacak yoğun kar yağışı bekleniyor.Edirne'de bu soğuk hava dalgasından etkilenecek ve son yılların en düşük derecesinin yaşanacağını söylendi. İstanbul’da okullar tatil olacak mı? Edirne Valisi kar tatili ile ilgili olarak açıklama yaptı mı? İşte detaylar…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder