Kapsül Nedir? Nasıl Oynanır? Etkinlik, Soru ve Çalışma Kağıtları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 26, 2016

Kapsül Nedir? Nasıl Oynanır? Etkinlik, Soru ve Çalışma Kağıtları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Kapsül Nedir? Nasıl Oynanır? Etkinlik, Soru ve Çalışma Kağıtları

Akıllı Kapsül Oyna
Akıllı kapsül oyunu en zor oyunlar kategorinin hakkını veriyor. Oyun üç zorluk aşamasından oluşuyor. Her birinde beş bölüm bulunan oyunda ilk aşama oyunun mantığının anlaşılması için kolay tasarlanmış. İlerleyen aşamalar oyunun ne kadar zor ve zeka gerektirdiğini kanıtlıyor. 

Özellikle de son aşama da gerçekten sabırları zorlayan engeller bulunuyor. Oyunda yandığınızda, kaldığınız yerden değil de bölümün başından başlamak da oyunu zorlaştıran etkenlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki yeşil kapsüller arkadaşı mavi kapsüle ulaşmasını engelliyor ve gördüklerinde mavi kapsülü yok ediyor. Yeşil kapsüllere görünmeden yolunuza devam etmelisiniz. Oldukça zor ve zevkli akıllı kapsül oyununda başarılar dileriz.

Nasıl Oynanır?: Kapsülün kontrolü W,A,S,D ve ya OK tuşlarıyla yapılıyor. Gri kütleleri indirmek için fareyi kullanabilirsiniz.

En yeni ve en güzel oyunlar ile karşınızda olmaya devam ederken oldukça keyifli ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun siz değerli takipçilerimizle. Bu oyunda yapmanız gereken kapsülleri eşlemek ve oldukça hızlı bir şekilde içerisinde bulunduğunuz bölümü aşmanız gerekecek. Oyunda kapsülleri eşlemek için gerçekleştireceğiniz her dokunuz sürenin daha hızlı geçmesine neden olacak, dikkatli olmalısınız.

2 yorum:

  1. daha açıklayıcı yapamadınız mı ya

    YanıtlaSil
  2. örnek bir tane var bir kaç tane örnek iyi olurdu

    YanıtlaSil