Blogger Makele Altına Reklam Ekleme - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 27, 2016

Blogger Makele Altına Reklam Ekleme

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Blogger Makele Altına Reklam Ekleme: Blogger ve ya herhangi bir blog sitesine sahip olup para kazanmaya ilk adım Adsense'ye kayıt olmaktan geçer. Tabi ki iş kayıt olmakla bitmeyip sancılı Adsense kabul edilme süreci başlar. En sonunda Google Adsense'ye kabul görüldükten sonra bloga eklemek kalır. Fakat adsense kabul edildikten sonra ki en önemli sorun reklamları nereye yerleştirirsek daha fazla gelir elde edeceğimizdir. Blogger da google adsense reklamlarının tıklama oranını arttırmak için en iyi yöntem konu içine reklam yerleştirmektir. Blog temasına uygun şekilde hazırlanmış ve yerleştirilmiş reklam daha fazla tıklama getireceğinden, daha fazla para kazandıracaktır.
Blogger Makele Altına Reklam Ekleme

Detaylı bir şekilde html bilgisine sahip olmayan bloggerlar için blogger'da makale altına reklam ekleme sorununa bu konumuzda bir son verilecektir. Blogger Makale Altına Adsense Reklamları Ekleme Blogger adsense reklam eklemek için öncelikle adsense'den aldığımız reklam kodunu Convert etmeniz gerekmektedir. Adsense kodunu convert etmek için google'da “adsense code converter” diye aratırsanız karşınıza bir sürü sonuçlar çıkacaktır. Herhangi bir siteye girip açılan sayfada ki kutucuğa Adsense reklam kodunuzu yapıştırdıktan sonra convert diyoruz ve adsense reklam kodumuz hazır hale geliyor.

<b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'>  kodunu aratın, Bu koddan birden fazla var. Bu kodun üstünde <a expr:href='data:post.url'>Devamını Oku</a> kodunu görmelisiniz. Yaptığınız arama sonuçlarında bu kodun üstünde  a expr:href='data:post.url'>Devamını Oku</a> kodunu gördüyseniz doğru yerdesiniz demektir. Şimdi işin kolay kısmındayız.

<a expr:href='data:post.url'>Devamını Oku</a>
</div>
</b:if>
</b:if>
EKLEYECEĞİMİZ KOD
<div style='clear: both;'/> <!-- clear for photos floats -->
</div>
      <b:if cond='data:blog.pageType == &quot;item&quot;'> (ARADIĞIN KOD)

EKLEYECEĞİMİZ KOD  yazan kısıma aşağıda ki kodu ekleyip CONVERT EDİLMİŞ ADSENS KODU YAZAN yerede konvert ettiğimiz adsense kodunu yapıştırınız ve kaydedin.

EKLENECEK KOD
<div style='text-align:center;margin: 0px 5px 0px 5px;'>
CONVERT EDİLMİŞ ADSENSE KODU
</div>
</b:if>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder