8. Sınıf 2. Dönem Teog Soru ve Cevapları - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Nisan 26, 2016

8. Sınıf 2. Dönem Teog Soru ve Cevapları

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
TEOG Soruları ve Cevapları 27-28 Nisan 2016 MEB İndir TEOG Sınav Soruları
EBA öğrenci girişi yapmak ve TEOG sınav sorularını görmek için haberimize bakabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından geliştirilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi ile öğrenciler ve veliler Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınav sorularını ve cevaplarını açıklandığında anında görebilecekler.

2016 TEOG İkinci dönem sınav soruları videolu şekilde Perşembe günü saat 13.00'da EBA sistemi üzerinden yayınlanacak. Yüzbinlerce öğrencinin 27-28 Nisan tarihlerinde gireceği TEOG sınavının soruları ve cevap anahtarları açıklandığında haberimizden görebileceksiniz. TEOG'un ilk dönem sınavının ardından ikinci dönem sınavları için uzun zamandır çalışmalarını sürdüren öğrenciler sınavlardan başarılı olmak için ter dökecek. TEOG sınavlarındaki tüm derslerin sorularını ve cevaplarını burada verdiğimiz bağlantılara tıklayarak görebilirsiniz. İşte 2016 TEOG ikinci dönem sınav soruları, cevapları ve EBA öğrenci giriş paneli.

2016 TEOG İkinci Dönem sınavları 27-28 Nisan tarihlerinde yapılacak. TEOG sınav soruları ve cevapları yayınlandığında buradan görebilirsiniz. TEOG soruları EBA üzerinden 28 Nisan saat 13.00'dan itibaren videolu çözümleri ile yayınlanacak. 2016 TEOG soruları indir Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen birinci dönem ortak sınavların ilk oturumu sona erdi. Türkçe Matematik Din Kültürü İngilizce Fen ve Teknoloji İnkılap Tarihi TEOG soruları ve cevapları indir

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8. sınıf öğrencilerine yönelik merkezi ortak sınavların ilk gün oturumları sona erdi. Ortak sınavların ilk oturumu, yurt içinde 970 merkez, 16 bin 237 okul, 91 bin 349 salonda; yurt dışında ise 7 ülke, 14 merkez, 22 okulda gerçekleştirildi. Yurt içi ve yurt dışındaki merkezlerde saat 09.00, 10.10 ve 11.20’de başlayan sınavlarda, öğrenciler bugün Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi derslerinden sınava girdi. Yarınki ikinci oturumda ise “fen ve teknoloji, TC inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil” derslerinden sınav yapılacak. İngilizce testini yurt içinde 1 milyon 153 bin 995, yurt dışında 860 öğrenci, Fransızca testini 383 öğrenci, Almanca testini 369 öğrenci, İtalyanca testini de 11 öğrenci yanıtlayacak.

Ortak sınavların gerçekleştirildiği okullarda ders yapılmadı.

TEOG Sınav sonuçlarının 2016 Haziran ayında açıklanması bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder