İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 18/01/2016 - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 17, 2016

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 18/01/2016

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 18/01/2016 İşte CEVABI

Yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından heyecanla takip ediliyor. Meteorolojik tahminlere göre yarın itibariyle İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde kar yağışı bekleniyor. Kar yağışı yüzünden yarın okulların tatil olup olmayacağı valilikten gelen açıklama belli oldu. İşte tatil haberleri ile ilgili detaylar..

İstanbul'da yarın okullar tatil mi? 17/01/2016
İstanbul Valiliği'nden beklene açıklama geldi.....


İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI

18/01/2016 YARIN İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL



Yarın İstanbul, Ankara ve pek çok illerde kar yağışı bekleniyor. Yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından heyecanla takip ediliyor. İstanbul'da akşam saatlerinde bazı semtlerde karla karışık yağmur ve kar etkisini göstermeye başladı. Öğrencilerin gözü de valiliklere çevrildi. Milyonlarca öğrenci şu sıralar ''Yarın Okullar Tatil mi?'', sorusunu soruyor. Öğrenciler ise twitter'da tatil taleplerini dile getiriyor. 

İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI

İstanbul'da kuvvetli sağanağın gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara dönüşmesi bekleniyor. İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmeye göre, bugün İstanbul'da yağışın kuvvetli sağanak şeklinde görüleceği belirtildi. Yağışın gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara dönüşmesinin beklendiği ifade edilen açıklamada, "Yağışın aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir. Rüzgarın güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde esmesi ve sıcaklığın pazartesi günü hissedilir derecede azalarak sıfır dereceye kadar düşmesi beklenmektedir" ifadeleri kullanıldı.

SÜRÜCÜLER DE UYARILDI

Açıklamada, vatandaşların zorunlu olmadıkça özel araçları ile trafiğe çıkmamaları, araçlarıyla yola çıkan vatandaşların mutlaka kar lastiği, zincir, takoz ve çekme halatı kullanmaları, bulundurmaları, araçlarının teknik yönden gerekli kontrollerini yaptırmaları, trafik kuralları, işaret ve işaretçilerine uymaları, resmi makamlara ait duyuruları takip etmelerinin seyahat, can ve mal güvenliği açısından önem arz ettiği kaydedildi.

TWITTER YIKILIYOR, ÖĞRENCİLERDEN MESAJ YAĞIYOR

İstanbul için yapılan kar yağışı uyarısından sonra öğrenciler İstanbul Valisi Vasip Şahin’e birbirinden ilginç tatil tweetleri atmaya başladı. 

İşte birbirinden komik o tweetler:

@vasipsahin kar yağıyo vasip amca okulları tatil edermisin donarız dışarıda
@vasipsahin vasip amca yarın okullar tatil mi? (istanbulda) :)
@vasipsahin yarın kar bekleniyor sana güveniyorum ödev yapmadım:))
@vasipsahin vasip amca artık bir açıklama yap ona göre yatıcam
@vasipsahin tatil geliyor mu VASİP AMCCAA
Kar basladi, elektrik yok saatlerdir bi dusun bence @vasipsahin
@vasipsahin vasip amca yarın okullar tatilmi ona göre çantamı hazırlıcam
Ben bu hayatta bi tatili bide vasip şahini severim @vasipsahin
Bak saat 8’den sonrasını ve önümüzdeki 2 günü fırtınalı kar yağışlı gösteriyor bence tatil yapmalısın @vasipsahin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder