Havsada Şehitler İçin Yürüyüş - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Aralık 27, 2015

Havsada Şehitler İçin Yürüyüş

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Havsada Şehitler İçin Yürüyüş


Edirne’nin Havsa İlçesinde toplanan yaklaşık 3 bin kişi, terör örgütü PKK’nın saldırılarını protesto etmek amacıyla yürüyüş düzenledi.

Havsa Atatürk İlköğretim Okulu önünde toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları ile Atatürk Anıtına kadar yürüdüler. “Terörü Lanetliyoruz Havsa Halkı” yazılı pankart açan vatandaşlar, “şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Ne Mutlu Türk’üm diyene” sloganları eşliğinde yürüdüler. 

Yoğun bir kalabalık eşliğinde yürüyen vatandaşlara Edirne Milletvekili Doç.Dr. Okan Gaytancıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, siyasi partilerin temsilcileri ile STK temsilcileri eşlik ettiler.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Oğuz Tekin “Sevgili Havsalılar, Sevgili Hemşehrilerim; Son günlerde yaşanan terör olayları hepimizin yüreğini yakıyor. 

Acımız, feryadımız çok büyük. Vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizi anmak adına düzenlediğimiz bu yürüyüşe katılarak her biriniz bu feryada birer nefes oldunuz. 

Her birinize teşekkür ediyorum. Bizlere canları ve kanları pahasına bu vatanı emanet eden şehitlerimizi, gazilerimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyorum. Şairin dediği gibi ekilir ekin geliriz /ezilir un geliriz /bir gider bin geliriz. Yeter ki Vatan sağolsun dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder