Kültürel Duyarlı Sınıf Yönetimi ile İlişki Kurma - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ekim 18, 2015

Kültürel Duyarlı Sınıf Yönetimi ile İlişki Kurma

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Kültürel Duyarlı Sınıf Yönetimi ile İlişki Kurma


Okul davranış problemleri genellikle sınıf dışında kaynaklanır. Örneğin, astımdır devamsızlık numaralı nedenidir. Astımlılar geceleri uyuyamayan olduğunda, onları sınıfın dışına attı alıyorum, bu yüzden yıkıcı davranış görüldüğünde o sarhoş ve sinirli uyku sınıf özledim veya okulda geliyor. Sonuç olarak, akademik mücadeleyi artıran sınıf çalışması, daha geride. Daha patlamaları ve daha fazla kaçma sonuçlanır.

Yoksulluk ve yarış döngüsü nitro-hızlandırır. Düşük gelirli Afrikalı-Amerikalılar altı, alerjen yoğun konut yaşamak olasılığı daha yüksektir, çünkü beyaz çocukların sadece% 1 ile karşılaştırıldığında, siyah çocukların% 17'si astım muzdarip. Ayrıca, koruyucu tıbba daha az erişim hakkına sahiptir. Ve bu sınıf aksaklığı sadece bir sebebi var.

Astımlı öğrencilere, velilerine, ya da öğretmenleri suçlamıyorum. Aşağıdaki eşitsizlik ile delik deşik olan acımasız bir ekosistem Blame:

"Afrikalı Amerikalı öğrenciler beyaz öğrencilere göre askıya alınma bir% 31 daha yüksek olasılığı var," ceza adaleti politika uzmanı, Tony FABELO "hiçbir kanıt African American öğrencilerin daha yaramazlık olduğu görüşünü desteklemektedir olsa" diyor.

Azınlık gençlik almak onların beyaz yaşıtlarına göre daha az hizmet ve destekleri.
"Daha fazla engelli siyah öğrenciler askıya alınması veya ihraç edilir beyaz veya İspanyol öğrenciler olduğundan daha okula."

Toplum bu eşitsizliklerin için yüksek bir bedel öder. Bir Columbia Üniversitesi Teachers College Sempozyumda ortaya verilere göre "Yetersiz Eğitimin Sosyal Maliyetleri," terkinde liseden mezun ve yıllık kayıp vergi ve kazanç 4500000000 $ maliyeti öğrencilere göre 9.2 yıl daha erken ölmektedir.

Öğretmenler, bu eşitsizlikleri azaltmak için ne yapabilirim?

Kültürel Yetkinlik Testi'ne
Bizim algıları ve değerleri stabil hissedebilirsiniz, ama aslında toplumsal güçler etkilenir ediyoruz. Örneğin, etnik nasıl yanıt farklı sürpriz olabilir bu istemi:

"Annen, eşiniz ve çocuğunuz ile bir teknede olduğunu varsayalım. Aniden, tekne batmaya başlar. Siz sadece diğer yolculardan biri kaydedebilirsiniz belirlemek. Kimi kaydedebilirim? "

Soruya cevap ABD vatandaşlarının% 60 eşleri ve çocukları kaydetmek% 40 tasarruf etmeye karar verirler. Buna karşılık, Asya toplumlarında daha fazla çocukları spawn ve tekrar evlenebilir çünkü anneleri zamanın yaklaşık% 100 tasarruf edeceğini, ancak yalnızca bir anne olsun iddia. Nokta aynı sorun bakarak birden kültürler genellikle farklı çözümler icat olduğunu - ". Yanlış bir" kültürel yetkinlik olmadan bireylerin olarak etiketlemek istiyorum çözümler

Kültürel yeterlilik Milli Eğitim Derneği'ne göre, başarılı bir iletişim ve farklı kültürlere ve gelirler, başarı açığını kapatmak için gerekli becerileri insanlarla empati yeteneğidir. Öğretmenler, özellikle devam eden kimlik ve kültürler hakkında kendi tutumlarını sınavlarda meşgul ve ırksal farklılıkların en aza indirmek için çaba gerekir.

Kültürel yetkinlik rütbe belirlemek için, tamamlamak Kültür Yeterlik Reseptivite Scale.

Kültürel Yetkinlik İlişki-Bina ile Başlıyor
Her alt kültürün toplumsal nüansları ezberlemek yolu yoktur. Yani meraklı olun. Sorular sorun, kültürel aracılar ve bakım öğrencilere göstermek (iki kültür arasında anlaşılmasını kolaylaştırmak bireyler). Onların makalede, Çeşitli Sınıflarda Sınıf Yönetimi, yazarlar Richard Milner IV ve Blake Tenore yoksul toplumda bir ortaokul fen bilgisi öğretmeni röportaj:

Çocukların bu yıl bildirmek çalışın bir şey ben onları görmek zaman ben gerçekten, bilirsin, onlar hakkında bakım yapmak olduğunu. Biliyorsun seni seviyorum. Seni basketbol oynamak görmek istiyorum. Ben mezuniyet davetiyeleri istiyorum. Bunu Sınıfta kalkmak istemiyorsanız, olsa ne olacak değil, biliyorum.

Ilişki kurmak için, kendi adlarını kullanarak, sınıf dışında çocuklara doğrudan konuşun. Bir önceki sınıfın aksaklığı İncil boyutlara ulaşmıştır bile - onlar nasıl yaptığınızı çocuklar soran - Ayrıca kontrol ederek sınıf başlar.

Kültürel Duyarlı Sınıf Yönetimi
Kültürel Duyarlı Sınıf Yönetimi (CRCM) "sağlamaya çalışır öğrenme adil fırsatlar tüm öğrencilerin baskın olmayan nüfusun davranışları yanlış yorumlandığını zaman meydana gelen ayrımcı okul disiplin uygulamalarını minimize ederek". Bir beyaz kağıt Kentsel Eğitim New York Üniversitesi Büyükşehir Merkezi tarafından üretilen konu üzerine, kapsamlı bir model açıklıyor. Bu arada, burada CRCM ilgili bazı ipuçları:

Ne olumlu bir sınıf yönetim teknikleri sınıfta çalışmak?

Senin söylem tarzı izleyin. Dolaylı istekleri ("Bana yön okumayı bitirelim ister misiniz?") Kendi işçi sınıfı velilerden açık direktifleri almaya kullanılan bazı çocukların kafasını karıştırabilir.
Beklentileri netleştirin. Eğer gruplar halinde öğrencilere koyarsanız, örneğin, açıklamak ve bir ortak "için işi" "yardım" arasındaki farkı modeli.

Çatışma ile nasıl başa farklı kültürlerin duyarlı olun. Asya ülkelerinin pek çok vatandaş inanarak açık bir çatışmadan kaçınmak farklılıklar iyi sessizce çalıştı edilmektedir. Yazılı değişim yüz yüze çatışma çözümü tercih edilebilir.

Olumlu bir ortam değil, cezayı vurgulayın. A araştırma Danıştay Hükümetleri Adalet Merkezi "Hoş Geldiniz partiler" ve diğer davet önlemler yürürlüğe zaman sınıf kuralı kırılma azaldığını bildiriyor. Cezayı arttırmak, öğrenci davranışlarını değiştirmek için başarısız olur.

Mizah kullanın. Baskın olmayan ırksal kökenden, Debra Pane, Lynne Miller ve Agela gelen öğrencilerle bir disiplin alternatif okul kendi araştırmada Somon nasıl biri mutfak öğretmen tarif "Mr. - Jenkins, ". Mizah yoluyla öğrencilerin onayını ve güvenini kazanan" Diğer sınıflardan öğrencilerin yiyecek satın almak için geçiş olmadan yürüdü, Bay Jenkins esprili sınıfa geri göndermeden, kaçak geçiş incelendiğinde, bunu yapmam gerekiyor Ben değil mi? "

Öğretmenler kayalık başlangıç ​​sınıflarda kendi otoritesini güçlendirmek isteyen için doğal olmakla birlikte, ilişkiler kurma odaklanmak. Tüm fark yaratabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder