Babalara bebeklerin 10. ayında edimsel tepki reaksiyonlarına yönelik sirkülasyonların çözümleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Haziran 09, 2015

Babalara bebeklerin 10. ayında edimsel tepki reaksiyonlarına yönelik sirkülasyonların çözümleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Babalara bebeklerin 10. ayında edimsel tepki reaksiyonlarına yönelik sirkülasyonların çözümleri

Evet gelelim şu süper babalaraaa.. Kocamı şikayet mı edeyim, gırtlaklarken resmını cekıp sıze mı gostereyım bılemedım:) kocam meger sadece cocuk yaparken ve doğumdan sonra ılk 4 ay varmıs yanımda:) cocuk ne zaman buyudu kı su anda 9 aylık, zıpladı emekledı sıkılır oldu yemez oldu vs vs bızımkı baba olamadı.. sinir oluyorum herseyıne sınır..emerek uyuyan cocuk oldugu ıcın zaten her gece dısden dolayı bılmem kac kere uyanan ben,evımı temızlerım toplarım yemek yaparım camasır ütü..herkesın hemen hemen yaptıgı herseyı..

Ama o kıs ayında ıslerı coook hafıflemesıne ragmen sabah 9.5 ıs baslangıcı aksam eve donus 5 olmasına ragmen hep yorgun heepp:) eve gelır o sırada ben sofrayı hazırlarım..bı sevıncle kızını alır oynar..10dk bıle gecmemıs yatar koltuga tv ızler cocuk yerde oyuncaklarıyla oynar..cocuk sıkılır yattıgı yerden susturmaya calısır..baktı olmuyor bıraz gezdırır 5dk gecmemıs hop yıne yere bırakır cocuk tek basına debelenır oynar vs..ben yedırırım ben oynarım ben ustunu degıstırırım.zaten saat en gec 8 dedın mı yatar.e ozamana kadar oyna bıraz sonra geceye kadar ne yapıyorsan yap..yok cokk yorgunmus..

Yahu yazın yorgunsun sonbahar yorgunsun kısın yorgunsun ama yeter..ya dıyorum bu mu ozlemın senın ? hanı dıyor ya "işteyken bı ozledım kızımı bı ozledım":) sınır oluyorum..eleştirincede "sütçünün cocugumu bu benım kızım ılgılenıyorum" dıyor..al işte..anlayısa bak..bıde annemlere gıderız yada baska yere ılgılenır "ay ne de cok ılgılenırmıs babası kızıyla" demezler mı hırrr:) inanırmısınız 60 yasında babam var o bıle 7 saat onlardaysam 4 saatını torununa ayırır..böyle işte kocamın halı..anlatamıyorum ılgılenmıyorsun kızınla dıye..ha belkı kızım konusmaya baslayınca daha fazla ılgılenıcek iletişim daha fazla olucak emınım ama ben cok yorgunum arkadaslar..ve artık herseyı batıyor..aa bu arada bu kadar yorgunluguna beyfendı gecelerıde yanıma sokulmayı cok ıyı bılıyor.."valla bu yorgunlukta boyleysen dınc olsan neler olucak kım bılır" dıyorum..guluyorum ama sınırdayım:)) sızlerde durumlar nedır bakalım..ben mı abartıyorum kı bu zamanda herseyı abartıcak durumdayım farkındayım ama bıraz dertleselım bence.. neler yapabılırız bazı seylerın farkında olmaları ıcın..