Okul öncesi- Anaokulu Öğretmen Karne Görüşleri - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Mayıs 18, 2015

Okul öncesi- Anaokulu Öğretmen Karne Görüşleri

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Okul öncesi- Anaokulu Öğretmen Karne Görüşleri


Değerli meslektaşlarım, hepimiz biliriz ki koca bir senenin yorgunluğunun ardından son büyük bir vazifemiz daha vardır. Bu önemli vazife öğrencilerimize verdiğimiz karnelere birkaç cümle de olsa bir şeyler yazmaktır. Öyle bir yazı yazmalıyız ki tüm senenin değerlendirmesini ortaya çıkarsın.Tabi bu durum herkes için geçerli değildir. Hassasiyetli davranan arkadaşlar için bu bir meseledir. Bu amaçla aşağıda karnelere yazılabilecek öğretmen karne görüşlerini sizler için hazırladım. Ayrıca diğer sınıf seviyelerine uygun öğretmen karne görüşlerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

Güler yüzün, mutlu ve neşeli bakışın bizleri çok mutlu etti. Yüzündeki o masum  ve bilgi dolu bakış hiç kaybolmasın.

Ara sıra yaramazlık da yapsan gösterdiğin başarı bunları unutturdu. Gösterdiğin başarı her şeye değer.Yüzündeki gülücük hiç kaybolmasın yavrum.

Benim tatlı ve cici yavrum. Umarım yüzündeki gülücükler hiçbir zaman kaybolmaz.

Gün gelecek büyüdüğünü göreceksin. Geriye baktığında başarılı bir hayat ve seni hiç unutmayan öğretmenini hatırlaman dileğiyle.

Terbiyeli, çalışkan, başarılı bir öğrenci olduğunu ispatladın. Başarılarının devamını dilerim.

Hayata yeni adım attığın bu okul döneminde okula ve arkadaşlarına uyumlu davranışlar sergiledin. İçindeki o güzelliği yüzünde hep yansıttın. Seni gören akıllı ve zeki bir öğrenci olduğunu hemen anlar. Bundan sonraki öğrenim hayatında aynı güzellikleri devam ettirmeni temenni ediyorum.

Biraz daha gayretli  ve dikkatli olursa başarısının artacağını düşünüyorum.

Ders dinlemeye gösterdiğin gayreti kitap okumaya da gösterirsen başarının daha da artacağı kanaatindeyim.

Zaman zaman arkadaşlarının ve okulun huzurunu bozsan da daha sonra kendini düzeltmen ve gayretli olman bu olumsuzlukları unutturdu. Senin iyi ve faydalı bir öğrenci olabileceğini düşünüyorum.

Tebrik eder, başarılarının bir ömür boyu sürmesini dilerim.