Serkan Çayoğlu Kimdir? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 19, 2015

Serkan Çayoğlu Kimdir?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
Serkan Çayoğlu Kimdir? 

Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş olup Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır.

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Serkan Çayoğlu Kimdir? 

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. Şu an Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmaktadır.Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır.Oyuncuya bir röportajında ikizinizle benziyormusunuz sorusu sorulmuş, oyuncu "Ne dış görünüş ne de kişisel olarak birbirimize benzemiyoruz." cevabını vermiştir.[kaynak belirtilmeli]

Oynadığı diziler
Kiraz Mevsimi (2014) Ayaz Dinçer / FOX
Zeytin Tepesi (2014) Burak Altaylı / Kanal D
Kuzey Güney adlı dizide Merve'nin yurt dışından gelen arkadaşını canlandırmıştır.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR? KİRAZ MEVSİMİ AYAZ(SERKAN ÇAYOĞLU)
KİMDİR?

Fox Tv kiraz mevsimi dizisi karakterlerinden Ayaz Dinçer dizinin ilk bölümünden itibaren en çok ilgi gören oyuncu oldu. Peki dizide Ayaz'ı canlandıran oyuncu kim? Evet özellikle genç kızların hayranı olduğu kiraz mevsimi dizisi Ayaz'ı yani Serkan Çayoğlu'nu merak edenler için guncel12.blogspot.com olarak biyografisini hazırladık. Dizideki Ayaz Dinçer'in gerçek hayyattaki biyografisini merak edenler yazımızın devamında yakışıklı oyuncu ile ilgili bilgilere ulaşabilir, fotoğraflarını görebilirler.

SERKAN ÇAYOĞLU KİMDİR, SERKAN ÇAYOĞLU BİYOGRAFİSİ
Serkan Çayoğlu yaşı: 24
Serkan Çayoğlu boyu: 187 cm
Serkan Çayoğlu kilosu: 83 kg

Dizide Ayaz'ı canlandıran Serkan Çaloğlu ekonomi bölümü mezunudur. Dizilerde oyuncu olmadan önce mankenlik yapan yakışıklı oyuncu ekranlarda ilk olarak Hande Yener'in Ya ya şarkısına çektiği klipte göründü. Sırasıyla Kuzey Güney dizisinde Merve Boluğur'un arkadaşı rolünde küçük bir rolle dizi hayatına başlayan oyuncu daha sonra Zeytin Tepesi dizisinde rol almıştır. Şimdilerde Kiraz mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer karakterini canlandırmaktadır. İşte Serkan Çaloğlu'nun oynadığı diziler...

2012­ Kuzey Güney dizisi
2014­ Zeytin Tepesi dizisi Burak Altaylı
2014­ Kiraz Mevsimi dizisi Ayaz Dinçer