İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil? - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Şubat 19, 2015

İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil?

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil?

İstanbul'da ve Ankara'da 20 Şubat Cuma günü okullar tatil mi? İstanbul ve Ankara'da yaşayan öğrenciler tüm gün bu sorunun yanıtını merak etti. Az önce İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi. Peki İstanbul'da hangi ilçelerde okullar tatil edildi?


















İstanbul Valiliği kar tatili kararını açıkladı. İstanbul'un sadece bazı ilçelerinde okulllar tatil edilecek. İstanbuşl Valiliği kar tatili kararını Kaymakamlıkların kararına bıraktı.


İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 'KAR TATİLİ' AÇIKLAMASI

İstanbul Valiliği okullarda eğitim ve öğretime yarın devam edileceğini duyurdu. Valilik ilçelerin durumuna göre kaymakamlıkların kendi ilçeleri için karar verebileceğini belirtti. 

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimizde yaşanan yoğun kar yağışı etkisini kaybetmekte olduğundan yarın (cuma günü) eğitim ve öğretime devam edilecektir.Ancak ilçelerimize yağan kar miktarındaki farklılıklar ve ara sokaklarda devam eden kar temizleme çalışmalarının mevcut durumuna göre eğitim ve öğretime devam edilmemesi hususunda karar, İlçe Kaymakamlıklarımızın yetkisine bırakılmıştır” denildi.


İSTANBUL'DA OKULLARIN TATİL OLDUĞU İLÇELER

Beylikdüzü

Büyükçekmece

Esenyurt

tatil edildi.

İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altına girdi. Kar yağışının Cuma gününe kadar aralıklarla devam edeceği bildirildi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin: (Okulların tatil edilmesi) Kararını verdi

İşte valilikten yapılan açıklama:

İstanbul Valiliği, il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğini duyurdu. İstanbul'da kar yağışının gece boyu devam edeceği belirtildi. 

İstanbul Valiliği, öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın 1 gün ara verildiğini bildirdi.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı nedeniyle AKOM alarma geçti.

İstanbul'da sabah saatlerinde başlayıp aralıklarla süren kar yağışının, yarın da kuvvetlenerek devam etmesi bekleniyor.

Kar tatili olan iller, Kar tatili olan iller, Kar tatili olan okullar, Hangi ilçelerde okullarda tatil edildi. Kar tatil haberleri gelmeye başladı. Hangi Okullara Kar tatili geldi. Hangi illerde okullar tatil. Kar Tatili 20 Şubat Cuma Kar Tatili Olan İller ve İlçeler Birçok ilde kar tatili haberi gelecek mi? Beklenen kar yağışı bugün gerçekleşebilir. 20 Şubat Cuma Kar tatili olan iller, 20 Şubat Cuma 2015 yarın hangi illerde okullar tatil? Bugün 20 Şubat Cuma günü okulların tatil edildiği iller.. Ankara’da okullar tatil edildi mi? Nerelerde kar tatili var..Kar Tatili ile ilgili son dakika haberleri