YARIN OKULLAR TATİL Mİ ? 6 OCAK - Ders Kitabı Cevapları

Yeni Yayınlar

Ocak 05, 2015

YARIN OKULLAR TATİL Mİ ? 6 OCAK

Edit
 DERS KİTABI CEVAPLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ! 
YARIN OKULLAR TATİL Mİ ? 6 OCAK 

Son dakika! Yarın İstanbul'da okullar tatil edildi. son dakika İstanbul'da kar yağışı ve hava muhalefeti yüzünden okullar tatil edildi. Yarın Tatil!



İstanbulda Okullar Tatil edildi mi? Yarın İstanbulda okullar tatil mi? Son dakika açıklamaları İstanbulda Okullar Tatil edildi mi? Yarın İstanbulda okullar tatil mi? Son dakika açıklamaları. 6 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi? 7 Ocak 2015 Çarşamba İstanbul’da Okullar Tatil mi? İstanbul'da Okullar Tatil Olacak mı? İstanbulda okulların tatil olması ile ilgili son açıklamalar. İstanbulda okulların tatil olması ile ilgili son dakika gelişmeleri tüm detaylar...


Son dakika! Yarın İstanbul'da okullar tatil edildi

son dakika İstanbul'da kar yağışı ve hava muhalefeti yüzünden okullar tatil edildi. Yarın Tatil!



Meteorolojinin gün boyu yaptığı uyarıların ardından İstanbul'da beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. 

Havanın akşam saatlerinde soğumasıyla birlikte bazı bölgelerde kar yağışı görülürken bazı kesimlerde de karla karışık yağmur hissediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yağışlar gece saatlerinden itibaren etkisini artıracak.

Yağışların, yarın ve Çarşamba günü ise aralıklarla etkili olması bekleniyor. 

Şimdi gözler valiliklerde. Günün en çok merak edilen konularından bir tanesi de 7 Ocak 2015 Çarşamba günü okullara kartatili verilip verilmeyeceği oldu. Tüm kamu çalışanları ve öğrencileri ilgilendiren bu sorunun cevabını İstanbul Valiliği verecek. Henüz valilikten yapılmış resmi bir açıklama yok. Tatil haberi geldiğinde sayfamızdan duyurulacaktır. Sayfayı 15 dakikalık aralıklarla ziyaret edip güncellemeleri takip edebilirsiniz. İSTANBUL'DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU( GÜNCEL METEOROLOJİ GEN.MD.)


​İstanbul'a kar ne zaman geliyor?

Meteoroloji'den İstanbullulara kritik uyarı ! Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya dikkat ! Yurdun büyük bölümü yağış ve soğukların etkisi altında. Salı, çarşamba ve perşembe günlerinin çok soğuk geçmesi bekleniyor.

Saat 16:30 itibari ile son gelen meteorolojik uyarının ardından kar bekleyen İstanbul büyüleyici bir görüntüye büründü. Güneş batarken çarpıcı renkler ortaya çıktı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin tahminlerine göre İstanbul bugün akşam saatlerinden itibaren kar yağışının etkisi altına girecek. 

Meteorolojinin son açıklamasına göre İstanbul’da bugün hafif yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde devam eden yağışların, gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kara dönüşmesi bekleniyor.







Son dakika! Yarın İstanbul'da okullar tatil edildi. son dakika İstanbul'da kar yağışı ve hava muhalefeti yüzünden okullar tatil edildi. Yarın Tatil!

İstanbulda Okullar Tatil edildi mi? Yarın İstanbulda okullar tatil mi? Son dakika açıklamaları İstanbulda Okullar Tatil edildi mi? Yarın İstanbulda okullar tatil mi? Son dakika açıklamaları. 6 Ocak İstanbul'da Okullar Tatil mi? 7 Ocak 2015 Çarşamba İstanbul’da Okullar Tatil mi? İstanbul'da Okullar Tatil Olacak mı? İstanbulda okulların tatil olması ile ilgili son açıklamalar. İstanbulda okulların tatil olması ile ilgili son dakika gelişmeleri tüm detaylar...